JobOnBoarding Online!

Leerdoelen

  • Je leert nieuwe vaardigheden, zoals zelf een event organiseren.
  • Je leert je netwerk uit te breiden.
  • Je leert om jezelf te activeren en het podium te pakken.

In-between-jobs? Als Eventmanager (m/v) organiseer jij een event en laat je richting werkgevers zien wat je in je mars hebt. Elke maand organiseren wij voor nieuwe Eventmanagers een Introductietraining.

Als eventmanager bij JobOn organiseer jij zelfstandig een eigen event in één van de steden (nu online) waar JobOn actief is. Daarbij zet jij jezelf op de kaart en ben jij de verbindende factor tussen collega-baanzoekers. Om je hierbij te helpen heeft JobOn een trainingsprogramma opgesteld, zodat jij snel kan beginnen met organiseren.

Wat gaan we doen?
- Elkaar leren kennen en hiermee je netwerk vergroten
- Je komt meer te weten over JobOn als organisatie
- Hoe organiseer je een eerste event?
- We gaan samen je eerste idee alvast als concept in ons systeem verwerken.

Ben jij in-between-jobs? Heb je tijd die je graag wilt investeren in anderen én in jezelf? Wil jij één – of meerdere – events organiseren voor mede-werkzoekenden? Meld je dan aan via het interesseformulier.

Na een telefonische intake word je toegevoegd in ons online introductie-omgeving en krijg je een persoonlijke uitnodiging voor de online JobOnBoarding op maandag 28 juni.

De Onboarding bestaat uit 5 sessies:

- Introductie en netwerken op maandag 28 juni mei van 10.00 - 11.30
- Systeemtraining en digitale skills op dinsdag 6 juli van 10.00 - 11.00
- Events oefenen en leren hosten op donderdag 8 juli van 10.00 - 12.00
- Samen met je buddy aan de slag en je eerste event inrichten in de week van 12 juli
- Evaluatie en intervisie op maandag 19 juli van 10.00 - 11.00

Interesse? Aanmelden kan tot en met 25 juni 09.00 uur via het aanmeldformulier op de website: https://jobon.nl/eventmanager

Wie organiseert dit event?

eventmanager

Danny Stigter

Hallo! Ik ben Vrijwilligerscoördinator bij JobOn en heb het voorrecht dat ik per jaar heel veel mensen mag begeleiden in hun zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Als je bij ons Event manager wordt krijg je nieuwe impulsen, vergroot je je netwerk aanzienlijk en mag jij organiseren waar jij behoefte aan hebt! En mooiste is dat je daarmee anderen ook een kans geeft deze workshops gratis bij te wonen. Wil je meer weten? Meld je dan aan als Event manager!

“Zeker nu de invloed van online een vlucht heeft genomen vanwege corona, heb ik zo de mogelijkheid gehad Zoom en andere programma’s te leren kennen. Het is ook fijn dat je veel in contact bent met andere eventmanagers, coaches en deelnemers. Dit is ontzettend leuk en je hebt al snel in de gaten dat je niet alleen staat in de wereld van werkzoekenden”.

- Hans (Eindhoven)