JobOn-Zomerspelen: wandelend een heel nieuwe weg inslaan!

Leerdoelen

  • Ontspanning en inspiratie
  • Ontdek wat bij je past
  • Inzicht in je kwaliteiten krijgen

Na het afscheid van een baan heb je de kans om een heel nieuwe weg in te slaan. Tijdens deze wandeling vanuit Leiden door de Klaas Hennepoelpolder, ga je al wandelend de tijd nemen om daar over na te denken.

Innerlijke rust

Wandelen biedt talloze voordelen. Het bevordert lichamelijke gezondheid, vermindert stress en stimuleert creativiteit. Maar het is ook een krachtig hulpmiddel voor reflectie. Terwijl je de natuur verkent, kalmeert je geest en ontstaat er ruimte om diep na te denken over het leven en beslissingen te overwegen.

Reflectie en groei

Al wandelend gaan we aan de slag met associatiekaarten en inspirerende vragen om stil te staan bij jouw kernwaarden, kernkwaliteiten, talenten en doelen. Ook brengen we een inspirerend bezoek aan de historische scheepstimmerwerf in de Klaas Hennepoelpolder. Alexander de Vos neemt ons dan mee in zijn inspirerend verhaal over de totstandkoming van de scheepstimmerwerf.

Ontdek onder andere waar je nu staat en waar je naartoe wilt. Op deze manier leer je ook weer nieuwe mensen kennen. Neem deze zomer de tijd voor jezelf en geniet ondertussen van de mooie natuur van Nederland!

JobOn’s Zomerspelen: benut je talent!

Dit event is onderdeel van de JobOn-Zomerspelen. Tijdens deze zomerspelen van 22 juli t/m 15 augustus organiseren onze eventmanagers door heel het land workshops en wandelingen. We gaan actief aan de slag met het benutten van onze talenten en het bereiken van onze doelen. Laat je inspireren en motiveren! Bekijk hier alle events.

Wie organiseert dit event?

eventmanager

Hans Tangelder

Ik sla een nieuwe weg in door workshops te organiseren als eventmanager, met meer aandacht voor de mens.

Geloof in jezelf en investeer tijd en aandacht in persoonlijke ontwikkeling!

- Eventmanager: Esther