JobOn-Zomerspelen: verhoog je energie, sta in je kracht

Leerdoelen

  • Je leert hoe je bewust de regie over je leven kunt nemen en herkennen wanneer je onbewust uit je kracht gaat
  • Je ontdekt wat je energie kost en wat je energie oplevert, zodat je meer energie overhoudt in het dagelijks leven
  • Je ontwikkelt vaardigheden om een positieve mindset te cultiveren en te behouden

Voel je je vaak onzeker? Merk je dat je je energie verliest? Deze workshop is voor iedereen die wil leren hoe ze in hun kracht kunnen staan en positieve energie kunnen behouden. Wil jij dat ook? Lees gauw verder!

In je kracht staan

Aan de hand van leuke, luchtige, leerzame en actieve oefeningen stimuleren we je om in je energie te komen. De workshop heeft tot doel dat jij meer te weten gaat komen wanneer je uit je kracht gaat, wanneer je energie verliest, en hoe je dit kunt loslaten en waar en hoe je juist positieve energie van krijgt.

Pak de regie!

Het loont om de regie te pakken over je eigen leven. Heb je zin om hiermee aan de slag te gaan? Kom dan zeker naar deze workshop!

Over Brigitte Olislagers

Na 15 jaar als adviseur, coach en trainer heb ik veel ervaring opgedaan. In mijn eerste 8 jaar als HR-adviseur raakte ik geïnteresseerd in de mens achter het gedrag. Dit leidde tot een opleiding tot life coach. Later begeleidde ik mensen bij gemeenten en het UWV van een uitkering naar werk of opleiding. Om mijn ervaring te verzilveren, ben ik een opleiding tot loopbaanprofessional gestart en heb ik deze succesvol afgerond.

JobOn’s Zomerspelen: benut je talent!

Dit event is onderdeel van de JobOn-Zomerspelen. Tijdens deze zomerspelen van 22 juli t/m 15 augustus organiseren onze eventmanagers door heel het land workshops en wandelingen. We gaan actief aan de slag met het benutten van onze talenten en het bereiken van onze doelen. Laat je inspireren en motiveren! Bekijk hier alle events.

Wie organiseert dit event?

trainer

Brigitte Olislagers

Op een leuke en luchtige manier maak ik mensen bewust van hun gedrag en laat ze stappen zetten richting verandering

eventmanager

Meike Geerlings

Het verbinden van mensen vind ik het leukste wat er is. Wanneer binnen een organisatie actief kennis wordt gedeeld, dan word ik daar erg blij van. Net als ruimte voor humor!

Kijk tegen welke overtuigingen jij aanloopt en ga daarmee aan de slag. Door ze om te buigen voor positieve overtuigingen zal jij datgene kunnen gaan doen wat je zo graag wilt.

- Eventmanager: Rachel