JobOn-Zomerspelen: vergroot je zelfvertrouwen! (Drieluik - Deel 1)

Leerdoelen

  • Vergroot je zelfvertrouwen
  • Krijg inzicht in je talenten
  • Ontdek waar jouw kracht zit

Met een goed gevoel de zomer tegemoet? Kom dan naar de JobOn Zomerspelen in Oss!

Wat kan je deze ochtend verwachten?

In 6 stappen neem ik je op een laagdrempelige manier mee in het vergroten van je zelfvertrouwen. Wie ben jij, waar ben je trots op, wat zijn je talenten, waar zit je kracht, welke angst(en) heb je overwonnen en je neemt tot slot een kleine reminder voor jezelf mee naar huis. We gaan gezamenlijk aan de slag om jezelf nog wat beter te leren kennen, anderen te ontmoeten en te leren kennen. Dat allemaal gecombineerd met ons enthousiasme, een frisse blik, een vleugje humor en positiviteit. Wie weet wat voor leuke nieuwe dingen je nog over jezelf kan ontdekken deze ochtend.  

Tijdens deze ochtend word je begeleid door eventmanager Nina, een creatieve generalist die denkt in mogelijkheden en kan genieten van aha-momenten bij anderen.

JobOn’s Zomerspelen: benut je talent!

Dit event is onderdeel van de JobOn-Zomerspelen. Tijdens deze zomerspelen van 22 juli t/m 15 augustus organiseren onze eventmanagers door heel het land workshops en wandelingen. We gaan actief aan de slag met het benutten van onze talenten en het bereiken van onze doelen. Laat je inspireren en motiveren! Bekijk hier alle events.

NB: Deze workshop is onderdeel van een drieluik. De andere data zijn 1 augustus en 8 augustus.

Wie organiseert dit event?

eventmanager

Nina Van Amsterdam

Ambitieus, mens- en organisatiesensitief, verbindend, transparant, daadkrachtig en gedreven om het beste uit mijzelf en anderen te halen.

Ik heb JobOn ervaren als een positieve organisatie, waarin je je gekend weet en waar je de mogelijkheid wordt geboden om je vaardigheden te versterken, je persoonlijk te ontwikkelen en je netwerk te vergroten. De werkzaamheden voor JobOn gaven mij energie en een gevoel van waarde. Juist als je werkzoekend bent kan dat echt een verschil maken in hoe je je werkloosheid ervaart.

- Eventmanager: Carolien