JobOn-Zomerspelen: stadswandeling dwalen en ontdekken

Leerdoelen

  • Vergroot je netwerk
  • Leren loslaten & laat je meevoeren
  • Ontspanning & inspiratie
  • Bewustwording van jouw voorwaarden voor een prettige werkplek

Samen met andere werkzoekenden dwalen door de binnenstad van Gouda.

Vergroot je netwerk

Door letterlijk en figuurlijk in beweging te blijven tijdens je werkzoekende periode kun je jouw netwerk vergroten en nieuwe dingen voor en over jezelf ontdekken. Dit kan jou ondersteunen in jouw zoektocht naar een nieuwe leuke passende baan.

We ontmoeten elkaar op een mooie historische locatie in de binnenstad van Gouda en slaan vervolgens een ter plekke gekozen weg in! De route die we gaan lopen wordt bepaald aan de hand van richtingskaarten die we bij elk keuzemoment om de beurt trekken.

Ervaringen uitwisselen

Bij elke weg die we inslaan verkennen we weer iets nieuws aan de hand van een kleine opdracht die ik je geef met betrekking tot een van je zintuigen. De ene keer geven we aandacht aan geluid, de andere keer aan geur, zo komen alle zintugen een keer aan bod en ontdekken we wat we wel of niet fijn vinden.

Aan het eind van de wandeling zullen we even stil staan bij wat voorgaande ervaringen kunnen betekenen in je (nieuwe) baan, en is er gelegenheid onze ervaringen uit te wisselen onder het genot van een kopje thee (met een kleine verrassing).

Durf je het aan?

Net even anders, niet moelijk, dwingend, vermoeidend of te diepgaand, maar gewoon relaxed met een klein groepje een leuke ervaring op doen. Ik hoop deze speelse tocht samen met jou te kunnen gaan ondernemen.

JobOn’s Zomerspelen: benut je talent!

Dit event is onderdeel van de JobOn-Zomerspelen. Tijdens deze zomerspelen van 22 juli t/m 15 augustus organiseren onze eventmanagers door heel het land workshops en wandelingen. We gaan actief aan de slag met het benutten van onze talenten en het bereiken van onze doelen. Laat je inspireren en motiveren! Bekijk hier alle events.

Wie organiseert dit event?

eventmanager

Angela van Malssen

Door te onderzoeken en in beweging te blijven in contact met anderen kan ik aan mijn persoonlijke ontwikkeling en loopbaanonderzoek werken.

Er was direct een prettige, open en ongedwongen sfeer en de tijd vloog voorbij. Heel leerzaam en fijn om ervaringen met elkaar te delen.

- Deelnemer wandel workshop