JobOn-Zomerspelen: kom tot actie en bereik je doel! (Drieluik - Deel 2)

Leerdoelen

  • De cirkel van invloed en hoe ga ik hiermee om
  • Actieplan maken
  • Inzicht in belemmerende gedachtes en factoren

Deel 2 van de JobOn Zomerspelen in Oss!

Wat kan je deze ochtend verwachten?

In 6 stappen gaan we samen aan de slag om tot actie te komen en je doelen te bereiken. Deze ochtend gaan we: elkaar leren kennen, inspiratie video bekijken, wat wil jij nu bereiken, de negen keer waaromvraag stellen, een hartenwandeling maken en tot slot spelen we Party en Co met onze geleerde punten. We gaan onszelf in de actiestand zetten om zo onze doelen beter te bereiken. Dat allemaal gecombineerd met ons enthousiasme, een frisse blik, de hulp van elkaar, een vleugje humor en positiviteit. Wie weet wat voor verfrissende dingen je nog over jezelf kan ontdekken deze ochtend.  

Tijdens deze ochtend word je begeleid door eventmanager Nina, een creatieve generalist die denkt in mogelijkheden en kan genieten van aha-momenten bij anderen.

JobOn’s Zomerspelen: benut je talent!

Dit event is onderdeel van de JobOn-Zomerspelen. Tijdens deze zomerspelen van 22 juli t/m 15 augustus organiseren onze eventmanagers door heel het land workshops en wandelingen. We gaan actief aan de slag met het benutten van onze talenten en het bereiken van onze doelen. Laat je inspireren en motiveren! Bekijk hier alle events.

NB: Deze workshop is onderdeel van een drieluik. De andere data zijn 25 juli en 8 augustus.

Wie organiseert dit event?

eventmanager

Nina Van Amsterdam

Ambitieus, mens- en organisatiesensitief, verbindend, transparant, daadkrachtig en gedreven om het beste uit mijzelf en anderen te halen.

Ik zou elke werkzoekende ten zeerste aanraden om zich aan te sluiten bij JobOn, omdat je dan onderdeel bent van een grote community die begrijpt wat je doormaakt en je steunt bij het vinden van nieuwe kansen en mogelijkheden.

- Eventmanager: Laureen de Vlugt