JobOn-Zomerspelen: jouw talent is goud waard!

Leerdoelen

  • Ontwikkelen van effectieve storytelling vaardigheden
  • Versterken van visuele communicatie door zakelijk tekenen
  • Toepassen van visualisatie in het creëren van een opvallend visueel CV

Het 'toetje' van de Zomerspelen

Jouw talent is goud waard! Zo ben jij onderscheidend van de rest. Jurriaan Gorter is communicatieadviseur, trainer, cartoonist en illustrator. Wij hebben hem bereid gevonden zijn talent en kennis met ons te willen delen. In een ochtendje neemt Jurriaan ons mee in de wereld van storytelling en zakelijk tekenen.

Visualisatie als hulpmiddel

Visualisatie is een krachtig hulpmiddel bij het creëren van een boeiend verhaal. Zo zorg jij voor een opvallend visueel cv zodat je er uit springt bij het solliciteren. "Welk verhaal laat jij zien en hoe breng je jouw talent over met impact?"

Dankzij de methode en ervaring van Jurriaan Gorter komt iedereen tot een verrassend resultaat! Een tipje van de sluier; we nemen een duik in een stukje communicatie psychologie, het effect van kleurgebruik, iconen, visualisatie en associatie. Maar vooral lekker praktisch zodat je daarna vol inspiratie thuis verder kunt.

Nieuwsgierig?

Doe lekker met ons mee – ga aan de slag tijdens deze laatste dag van de Zomerspelen – samen voor goud! Wil je meer weten over Jurriaan, kun je er niet bij zijn of wil je na onze workshop verder oefenen? Kijk eens bij zakelijktekenenonline.nl – Jurriaan heeft net een nieuwe cursus ontwikkeld!

JobOn’s Zomerspelen: benut je talent!

Dit event is onderdeel van de JobOn-Zomerspelen. Tijdens deze zomerspelen van 22 juli t/m 15 augustus organiseren onze eventmanagers door heel het land workshops en wandelingen. We gaan actief aan de slag met het benutten van onze talenten en het bereiken van onze doelen. Laat je inspireren en motiveren! Bekijk hier alle events.

Wie organiseert dit event?

trainer

Jurriaan Gorter

Jurriaan Gorter is a communication advisor, trainer, cartoonist, and illustrator. His illustrations have graced publications such as the New Scientist and Folia, and he has contributed to various children's books.

eventmanager

Ellen van Rooij

Ik geniet van mensen, natuur, beeldend werken, dans, lezen, schrijven en meer. Verder heb lol in organiseren, presenteren en resultaat behalen.

Ik zou elke werkzoekende ten zeerste aanraden om zich aan te sluiten bij JobOn, omdat je dan onderdeel bent van een grote community die begrijpt wat je doormaakt en je steunt bij het vinden van nieuwe kansen en mogelijkheden.

- Eventmanager: Laureen de Vlugt