JobOn Zomerspelen: de kracht van de natuur (Drieluik - Deel 3)

Leerdoelen

  • Waar sta ik nu
  • Waar wil ik nog in groeien
  • Wat heb ik geleerd

Deel 3: het laatste deel van de JobOn Zomerspelen in Oss!

Wat kan je deze ochtend verwachten?

We gaan samen de Herperduin verkennen. Tijdens onze wandeling is er ruimte om na te denken over je leven, beslissingen te overwegen, het geleerde en de actiepunten uit voorgaande events te reflecteren, tot rust te komen en samen van de natuur te genieten.

Reflectie en groei

We gaan al wandelend aan de slag met inspirerende vragen om stil te staan bij reflectie en groei. Ontdek samen onder andere waar je nu staat en waar je naartoe wilt. Dat allemaal gecombineerd met ons enthousiasme, een frisse blik, de hulp van elkaar, een vleugje humor en positiviteit. Wie weet wat voor verfrissende dingen je nog over jezelf kan ontdekken deze ochtend.

Tijdens deze ochtend word je begeleid door eventmanager Nina, een creatieve generalist die denkt in mogelijkheden en kan genieten van aha-momenten bij anderen.

NB: Deze workshop is onderdeel van een drieluik. De andere data zijn 25 juli en 1 augustus.

Probeer open te staan voor alles wat er op je pad komt, heb vertrouwen, want er komt echt wel weer iets leuks voorbij. Wanneer is niet bekend, maar ga intussen zoveel mogelijk workshops e.d. volgen, nieuwe mensen ontmoeten, gesprekken voeren en dan kom je er wel.

- Eventmanager: Ilse