• flow & fun

 • personal branding

JobOn-Tour Zwolle | "Zet de eerste passen naar de beste versie van jezelf"

Leerdoelen

 • Wie ben ik?
 • Wat wil ik?
Wandel deze zomer mee waarbij je tijdens de wandeling samen de de trainster en de groep met zelfontwikkeling bezig gaat. Met een groepje van maximaal 8 deelnemers laten we ons inspireren door de omgeving, de korte opdrachten en elkaar. We doen een korte oefening om echt in het NU te komen en ons open te stellen voor onszelf en de ander. 

Vragen waar we mee bezig gaan zijn:

Wie ben ik?
Wie wil ik zijn?
Doe ik wat ik wil doen?
Wat heb ik los te laten?
Wat heb ik te ontwikkelen?

Moeilijke vragen, waar je in je eentje in vast kunt lopen, maar waar je samen op een veilige manier dieper in kunt duiken. Leren van en met elkaar, dat is waar ik met mijn bedrijf NB training&coaching voornamelijk mee bezig ben en waar ik prachtige resultaten zie. 

Zelfontwikkeling is geen sluitstuk, maar prioriteit! Jezelf de beste zorg geven, en zorgen voor een goede balans, maakt dat jij het beste kunt zijn en geven in je leven. Zowel privé, als in je (toekomstige) werk. 
---------------------------------------------------------------

Over JobOn-Tour
In de maanden juli en augustus organiseert JobOn in ruim 25 steden 100 wandelevents. Met zo’n 1.000 werkzoekenden wordt zo een rondje Nederland gelopen via het ‘Pebbles-Pad’, het pad dat alle gemeentes verbindt waar JobOn actief is, en dat bestaat uit 1 miljoen Pebbles, oftewel stappen. Door met elkaar letterlijk en figuurlijk vele ‘stappen’ te zetten brengt JobOn werkzoekenden in beweging om verder te komen in hun zoektocht naar een nieuwe baan. Uiteraard wordt er tijdens deze wandelevents rekening gehouden met de RIVM-richtlijnen en vragen we iedereen zich ook aan de gepaste 1,5 meter te houden. Meer info: www.jobon.nl/tour
 • eventmanager

  Berry Wognum

 • over de trainer

  Nienke Bonte

  Nienke Bonten helpt met NB training&coaching met de vraagstukken die het leven biedt.

"De uitdaging voor het organiseren was voor mij een onbekend gebied, maar het versterkte de zoektocht functie naar een nieuwe baan, ook omdat ik de onderwerpen voor events zelf kon bedenken. Mijn rol als eventmanager heeft zeker bijgedragen aan mijn sollicitatieproces!”

- Robbert (Schiedam)