JobOn-Tour Zwolle | Ontwikkel jezelf in de natuur

Leerdoelen

 • Zelfreflectie
 • Nieuwe inzichten
 • Inspiratie uit de natuur

Margriet Hekkert, van HoutMoed neemt je mee op een wandelworkshop en samen met haar ga je jezelf in de natuur ontwikkelen. 

Ben je benieuwd hoe je in de natuur aan de slag kunt met je persoonlijke ontwikkeling? Vind je het leuk om samen met anderen een aantal kilometers te wandelen en onderweg inzichten en ideeën op te doen. Dan is deze JobOn-tour echt iets voor jou!

De workshop is bedoeld voor iedereen die nieuwsgierig is naar het - samen met een groep gelijkgestemden - werken aan je persoonlijk leiderschap op een mooie plek in de natuur.

 • Je ervaart stress en bent op zoek naar ontspanning
 • Je staat voor een belangrijke keuze, maar het lukt je niet om een beslissing te nemen
 • Voor eenieder die zichzelf een heerlijke ochtend cadeau wil geven
 • Je bent graag in de natuur of wilt dat gaan ontdekken
 • Wanneer je jouw netwerk verder uit wilt breiden

Na afloop van de workshop heb je positieve energie opgedaan, en een heerlijke ochtend gehad. Je hebt persoonlijke inzichten opgedaan door het doen van opdrachten in de natuur

 • Doordat je in beweging kwam, zijn je gedachten en gevoelens ook in beweging gezet
 • Er is rust en ruimte ontstaan in je hoofd, waardoor je gemakkelijker in staat bent om beslissingen te nemen of misschien al wel hebt kunnen nemen
 • Doordat je mensen, zoals jij, hebt leren kennen, heb je je netwerk vergroot

Het programma ziet er als volgt uit:

 • Wandeling van ongeveer 3 á 4 kilometer
 • Zelfreflectie door opdrachten
 • Stiltewandeling – deel van de route
 • Netwerken
--------------
 
JobOn volgt de RIVM-regels (en die zeggen dat je met maximaal 4 personen mag afspreken in de buitenlucht). Daarom werken we bij onze netwerkwandeling met groepjes tot maximaal 4 personen. Indien er meer aanmeldingen zijn, dan zal de eventmanager per mail informeren over verschillende starttijden voor de netwerkwandeling. De eventmanager en wandelcoach geven dan per tweetal verschillende werkvormen voor interessante gespreksonderwerpen. Zo kunnen we binnen de regels toch netwerken met elkaar. Indien je merkt dat er bij het verzamelpunt toch onverhoopt meer dan twee mensen samen lijken te komen, dan moeten we met elkaar de verantwoordelijk nemen om direct de groep te splitsen en op afstand verder te gaan. RIVM adviseert om niet noodzakelijke reisbewegingen te beperken, we roepen mensen daarom op om niet met OV te komen of op grote afstanden een wandeling van JobOn op te zoeken. Kies een wandeling die bij jou in de buurt is en houdt ten alle tijden minimaal 1.5 meter afstand. Indien gewenst kan je onderling ook afspreken om een mondkapje te dragen.

Over de trainer & eventmanager

trainer

Margriet Hekkert

Ben jij je bewust van jouw natuurlijke kracht? Waar jij naar toe wilt en hoe je daar kunt komen? Of heb je te maken met gedoe op je werk, een chronische ziekte die op je pad is gekomen of andere zaken waardoor je persoonlijke groei vastloopt? Inzicht in jezelf en bewust werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling, helpt om focus te hebben en fysiek en mentaal beter in je vel te zitten. Mijn onafhankelijkheid, innerlijke kracht en reflectief vermogen maken mij tot iemand die graag met jou aan de slag gaat om samen te bouwen aan de krachtigste versie van jezelf. Door mijn ervaring met chronisch ziek zijn en de daar uit voorkomende carrière switch, is werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling een terugkerend item in mijn leven. Deze persoonlijke ervaring in combinatie met mijn didactische vaardigheden, zet ik in bij al mijn trainingstrajecten. Door tijdens de training veel buiten te zijn en te werken, maak ik optimaal gebruik van de kracht van de natuur. Het werken in groepsverband voegt een extra dimensie toe aan de training en werkt als een katalysator op het persoonlijke ontwikkelproces van de deelnemers. Samen op pad naar de natuurlijke kracht in jezelf! Het moment dat mijn deelnemers weer krachtiger in hun leven staan en beter in hun vel zitten, geeft mij iedere keer weer kippenvel. Ik werk al jaren als trainer voor ReumaNederland en was 6 jaar lang incompany trainer voor Eurofins. Bij de Galanschool voor training heb ik mijn opleiding tot gediplomeerd trainer gevolgd.

eventmanager

Berry Wognum

"Mijn rol als eventmanager heeft zeker bijgedragen aan mijn sollicitatieproces!”

- Robbert (Schiedam)