• flow & fun

 • personal branding

JobOn-Tour Zwolle | "Nieuwe Energie"

Leerdoelen

 • nieuwe energie.
 • inzichten krijgen.
Deze coachwandeling heeft heeft de naam: "Nieuwe Energie". Het is voor mensen die in kaart willen brengen hoe het met hun eigen energielevel zit en hoe ze ervoor kunnen zorgen dat ze voldoende energie behouden. Dit kan zowel werk- als privé gerelateerd zijn.

Het is een wandeling waarbij stilte en gesprek elkaar afwisselen. We lopen in een rustig tempo een afstand van ongeveer 4 km. Daar zullen we ongeveer anderhalf uur over doen. De deelnemers krijgen reflectie opdrachten die ze al lopende uit kunnen voeren. Iedereen krijgt iets waarmee notities gemaakt kunnen worden, en wat je mee naar huis kunt nemen. Ook kun je met elkaar in gesprek gaan en ook zal er ook plenair in de groep zo nu en dan gelegenheid zijn om in gesprek te gaan. Belangrijk om te weten is dat niets verplicht is. Als je je inzichten graag voor jezelf wilt houden dan mag dat ook (hoewel de ervaring leert dat als er wel over gepraat wordt, mensen meer inzichten gaan krijgen). Maar iedereen deelt datgene wat hij/zij kwijt wil. Meer niet.
-------------------------------------------------------------------------------
Over JobOn-Tour
In de maanden juli en augustus organiseert JobOn in ruim 25 steden 100 wandelevents. Met zo’n 1.000 werkzoekenden wordt zo een rondje Nederland gelopen via het ‘Pebbles-Pad’, het pad dat alle gemeentes verbindt waar JobOn actief is, en dat bestaat uit 1 miljoen Pebbles, oftewel stappen. Door met elkaar letterlijk en figuurlijk vele ‘stappen’ te zetten brengt JobOn werkzoekenden in beweging om verder te komen in hun zoektocht naar een nieuwe baan. Uiteraard wordt er tijdens deze wandelevents rekening gehouden met de RIVM-richtlijnen en vragen we iedereen zich ook aan de gepaste 1,5 meter te houden. Meer info: www.jobon.nl/tour

 • eventmanager

  Berry Wognum

 • over de trainer

  Anne Kremers

  Ik begeleid individuen en groepen in hun zoektocht naar meer helderheid in hun hoofd. Deze begeleiding vindt plaats in de natuur tijdens een wandeling. Het Bosbureau is er voor mensen die stress ervaren in hun leven of die veel piekeren. Ook het zoeken naar werk kan stress opleveren. Hoe ga je daarmee om? Hoe weet je of je op de juiste baan solliciteert? Coaching in de natuur levert meer rust, ontspanning en zelfvertrouwen op. Er ontstaan nieuwe inzichten. Daarnaast komt het de besluitvaardigheid ten goede. Mensen inspireren en in beweging laten komen zijn mijn drijfveren.

“Ik heb mooie workshops kunnen organiseren met thema’s en sprekers waar ik tijdens het zoeken naar werk, en bij mijn sollicitatiegesprekken, heel veel aan heb gehad. Bovendien kon ik mijn werkervaring als eventmanager op mijn cv zetten. Dat dicht heel mooi het gat dat je krijgt als je een tijdje werkloos bent. Ik gun iedereen die werkloos is de ervaring om ook een tijdje eventmanager te zijn."

- Caroline (Tilburg)