JobOn-Tour Zeist | Word je bewust van jouw drijfveren

Leerdoelen

  • Je komt letterlijk en figuurlijk in beweging en door meer bewust te worden wat jouw lijf jou te vertellen heeft ontvang je inzichten.
  • Je mag ervaren wat een opstelling met jou doet en voelen dat de energie weer gaat stromen in je lijf.
  • Los van jouw persoonlijke groei leer je nieuwe mensen kennen, waarmee je jouw netwerk vergroot.

Waar ga jij van aan? Of de vraag die gesteld wordt bij een sollicitatiegesprek:
“Wat is jouw unieke kwaliteit?” Best een lastige vraag. Wil jij je meer bewust worden van wat jouw drijfveren zijn? Kom dan donderdag 2 december naar Austerlitz.

Tijdens dit event gaan we doormiddel van opdrachten wandelen in de natuur op zoek naar jouw drijfveren. Met ons hoofd werken we de hele dag maar veel informatie ligt opgeslagen in ons lichaam. Door weer bewust contact te maken met ons lichaam en ons te verbinden met elkaar en de natuur
her-inneren we weer waar we blij van worden en ons innerlijke vuur van gaat branden.

Ben jij ook nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan voor dit event.

 Tijdens dit unieke event ga je;

-Wandelen in een inspirerende omgeving.
-Ontdekken op dit moment: wat zegt mijn lichaam, waar word ik écht blij van, waar wil ik naartoe, wat houdt me tegen.

Wandelen in de natuur werkt stress verlagend, draagt bij aan creativiteit, geeft je energie en werkt verbindend. Het is de ideale combinatie om tot nieuwe inzichten te komen en daarom kiezen we voor het bosrijke Austerlitz (gem. Zeist) als locatie. Nadat we hebben verzameld in het dorpshuis, starten we met de wandeling en doen we enkele opdrachten om uit ons hoofd in ons lichaam te komen. Vervolgens gaan we onder leiding van onze systemisch coach Nicolienne van Hoeve werken met (familie)opstellingen: een methode waarbij alle deelnemers een representantenrol krijgen en voor iedereen nieuwe inzichten geeft. Welke inzichten dit zijn, verschillen per persoon We zijn allemaal uniek en dragen onze eigen ervaringen mee. De ochtend sluiten we om 12.00 uur af bij het Dorpshuis. Voor diegene die willen delen of netwerken, is hierna ruimte.

Verbinding, voelen en durf staan centraal. Een ochtend voor mensen die de moed hebben om systemisch te kijken wat er door hen heen mag stromen en zo weten welke stap gezet mag worden.

Wie organiseert dit event?

trainer

Nicolienne Van Hoeve

Geïnspireerd vanuit een systemische visie draag ik bij aan meer bewustzijn, bezielde aandacht en verbinding. Dit doe ik als coach en begeleider van familie-, organisatie-, relatieopstellingen. Werkervaring: Systemisch Coach / Opsteller, HR adviseur, Communicatie Adviseur, Personal Assistant. Interesse in samenwerking met bedrijven die duurzaam en sociaal ondernemen, platforms op het gebied van bewustzijn en persoonlijke ontwikkeling

eventmanager

Mariska Van de Mortel

Ik ben op dit moment 'in between jobs' en gestart met de HBO opleiding Eventmanagement. In mijn werk staat plannen & organiseren centraal. Met een multidisciplinair team werken naar een concreet resultaat en op die manier een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van mensen vind ik het leukste wat er is. Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging mezelf en andere werkzoekenden inspireren als Eventmanager bij JobOn past perfect in mijn plaatje.

Heb geduld en zet door. Solliciteren is echt oefenen, steeds een beetje beter, dichter bij die baan en dan komt die match een keer.

- Angelique (Delft)