JobOn Tour: Wandel uit je cirkel van sollicitatiestress

Leerdoelen

  • Hernieuwde moed in je loopbaan pad
  • Doorbeek de vicieuze cirkel van sollicitatie stress
  • Omgaan met het ‘’Zie je nou wel’’- gevoel

Een nieuwe passende baan vinden is een full-time baan op zich, waarin je te maken krijgt met keuzes en afwijzing. Als er na de zoveelste keer weer een bericht binnenkomt met: ''Helaas kunnen we u niet uitnodigen voor een gesprek ...'' zakt de moed je letterlijk in de schoenen.

Zuchtend staar je voor je uit. De stemmetjes in je hoofd roepen steeds luider: ''Zie je nou wel. Dit gaat nooit lukken. Ik ben te oud en heb de juiste diploma's niet ....'' Voordat je het weet neemt je hoofd een loopje met je. 

Kom uit die cirkel van afwijzing en sollicitatiestress en wandel mee vanuit je eigen natuurgebied.

Samen met trainer & ervaringsdeskundige Margriet Hekkert gaan we onderweg aan de slag met leuk opdrachten, delen we informatie en ervaringen. Tevens is het meteen een uniek netwerk moment vanuit je eigen natuurgebied.

Wie organiseert dit event?

trainer

Margriet Hekkert

Ben jij je bewust van jouw natuurlijke kracht? Waar jij naar toe wilt en hoe je daar kunt komen? Of heb je te maken met gedoe op je werk, een chronische ziekte die op je pad is gekomen of andere zaken waardoor je persoonlijke groei vastloopt? Inzicht in jezelf en bewust werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling, helpt om focus te hebben en fysiek en mentaal beter in je vel te zitten. Mijn onafhankelijkheid, innerlijke kracht en reflectief vermogen maken mij tot iemand die graag met jou aan de slag gaat om samen te bouwen aan de krachtigste versie van jezelf. Door mijn ervaring met chronisch ziek zijn en de daar uit voorkomende carrière switch, is werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling een terugkerend item in mijn leven. Deze persoonlijke ervaring in combinatie met mijn didactische vaardigheden, zet ik in bij al mijn trainingstrajecten. Door tijdens de training veel buiten te zijn en te werken, maak ik optimaal gebruik van de kracht van de natuur. Het werken in groepsverband voegt een extra dimensie toe aan de training en werkt als een katalysator op het persoonlijke ontwikkelproces van de deelnemers. Samen op pad naar de natuurlijke kracht in jezelf! Het moment dat mijn deelnemers weer krachtiger in hun leven staan en beter in hun vel zitten, geeft mij iedere keer weer kippenvel. Ik werk al jaren als trainer voor ReumaNederland en was 6 jaar lang incompany trainer voor Eurofins. Bij de Galanschool voor training heb ik mijn opleiding tot gediplomeerd trainer gevolgd.

eventmanager

Nathalie Sulman

Ik geloof dat door te doen wat je het allerliefste doet je niet alleen van waarde bent voor jezelf, maar ook voor anderen. Daarom is het mijn missie om jou te helpen jouw droombaan te vinden of te creëren

Het is niet fijn om werkloos te zijn, maar wees niet te geobsedeerd met het zoeken naar vacatures en solliciteren. Doe (ook) dingen die je leuk vindt. Hier word je vrolijk van, wat goed is voor je uitstraling en dat is weer handig voor je sollicitaties. Stel je open voor nieuwe kennis en blijf bij jezelf. Ik heb via JobOn veel geleerd en leuke en nuttige contacten op gedaan en ik kan het iedereen aanraden.

- Liza (Haalderen)