JobOn-Tour Schiedam: Boost je ENERGIE!

Leerdoelen

 • Kennis en ervaren van fysiek en mentaal FIT zijn
 • Meer rust in je hoofd
 • Meer zelfvertrouwen
 • Jouw eerste stap naar ACTIE
 • Netwerken in eigen regio met andere werkzoekenden

Hoe blijf jij staan in deze periode nu je op zoek bent naar een nieuwe baan?

Voor je het weet zit je dagenlang achter je pc en struin je alle mogelijke vacaturesites af, schrijf je volop sollicitatiebrieven, voer je netwerkgesprekken, de zoveelste afwijzing en weer door, een deuk in je zelfvertrouwen, je rent jezelf voorbij en raakt uitgeput. Je moet door, je mag immers niets missen. Solliciteren is topsport. Hoe blijf jij fysiek en mentaal fit en energiek?

 

Wil jij ook weer bruisen van energie en plezier?

Om jou te helpen organiseert JobOn dit wandelevent voor jou!

 

Wat gaan we doen?

We gaan samen op pad de natuur in op zoek naar jouw energiebronnen. Je krijgt kennis over het BREIN, we oefenen voor meer RUST in je hoofd en jij krijgt ENERGIE en PLEZIER door anders om te gaan met je gedachten en gevoelens.

 Ik ben Miranda van Kester, vanuit mijn Buitencoachbedrijf GezondeKracht coach en train ik volwassenen naar minder stress en meer fysieke en mentale fitheid in leven en werken. Ik inspireer jou met mijn kennis over gezond leven en ik zet jou fysiek en mentaal in beweging zodat jij in actie komt.

 

 • eventmanager

  Irma Van Der Stelt

 • eventmanager

  Ingrid Broodman

  Ik ga met veel plezier aan de slag als eventmanager voor de regio Maassluis-Vlaardingen-Schiedam. Als biomedisch onderzoeker heb ik onderzoeksprojecten geleid naar biomarkers voor de vroegtijdige opsporing van longkanker. Vroege opsporing is belangrijk voor een goede en tijdige behandeling van de ziekte. Tijdens mijn onderzoeksprojecten heb ik goed en met veel plezier samengewerkt met verschillende mensen in de academie, gezondheidszorg en de biotechnologische industrie. Hoewel het een zeer experimenteel onderzoek was heb ik uiteindelijk vijf onderzoeksprojecten succesvol afgerond en vijf artikelen hierover gepubliceerd. Ik vind het leuk om resultaten te boeken, oplossingen te bedenken voor complexe zaken en mensen hierover te adviseren en verder te helpen. Daarom zoek ik nu een rol als projectmanager, beleidsmedewerker of adviseur waarbij ik mijn kennis en ervaring goed kan toepassen voor concrete oplossingen in de life sciences sector of de gezondheidszorg. In mijn vrije tijd volg ik de technologische en maatschappelijk ontwikkelingen en trends in het algemeen. Verder adviseer ik mensen graag over voeding en gezondheid. Ik sport intensief en houd van exotisch koken. Ken je iemand die op zoek is naar mijn kwaliteiten, dan drink ik graag een keer een kop koffie met jou. Stuur mij dan een berichtje of bel mij.

 • over de trainer

  Miranda van Kester

  Adviseur, leefstijlcoach en trainer 'Vitaliteit in Bedrijf' bij GezondeKracht Coaching en Training. Het is mijn passie om mensen te coachen naar een energieke en fitte leefstijl. GezondeKracht zet mensen in beweging! Gezond gedrag met als resultaat een optimale inzetbaarheid, gemotiveerde en energieke werkgevers en werknemers. Mijn kennis op het gebied van ( wandel)coaching, mentale fitheid, bewegen en voeding neem ik mee om u in u kracht te zetten. Bewustwording en het bevorderen van zelfsturing in acties zijn peilers in mijn aanpak.

"De uitdaging voor het organiseren was voor mij een onbekend gebied, maar het versterkte de zoektocht functie naar een nieuwe baan, ook omdat ik de onderwerpen voor events zelf kon bedenken. Mijn rol als eventmanager heeft zeker bijgedragen aan mijn sollicitatieproces!”

- Robbert (Schiedam)