JobOn-Tour Doetinchem | Jouw weg in de natuur

Leerdoelen

  • Je leert meer te ontspannen.
  • Je krijgt meer energie.
  • Waar ligt jouw passie?

Marjolein van der Meer neemt je mee op een wandelworkshop!

Yoehoe….samen even lekker buiten in verbinding met de natuur!

Wandelen in de natuur, en ondertussen aan de hand van een aantal mooie oefeningen ontdekken en voelen wat je écht wilt, waar je echte passie ligt.

Met het zoeken van een baan zit je vaak veel in je hoofd. Met deze wandeling ben je met je hoofd in de frisse buitenlucht. Al wandelend stroomt je energie beter door. De natuur kan ondersteuning bieden bij het tot rust en bij je gevoel komen. Daar gaan we gebruik van maken!

We gaan kijken wat er in het moment zelf bij je naar boven komt. Wat wil er geleefd worden? We doen verschillende oefeningen.

Ik kijk er naar uit! Doe je mee? 

 

Wie organiseert dit event?

trainer

Marjolein Van der Meer-Sars

Ik vind het prettig om samen in verbinding 'op weg' te gaan. De natuur heeft positieve effect op ons welzijn. Al wandelend stap voor stap je bewust te maken van je eigen patronen, kracht en kwaliteit. Van inzichten en bewustwording weer weten waar je nu staat. Zien en voelen wat je talent is, zodat je vanuit rust en focus weet waar je heen wilt en wat je daarvoor nodig hebt. De natuur is daarbij een spiegel, een inspiratiebron en geeft je rust. Vanuit die rust kun jij keuzes maken die jou weer een stap verder helpen.

eventmanager

Danny Stigter

Hallo! Ik ben Vrijwilligerscoördinator bij JobOn en heb het voorrecht dat ik per jaar heel veel mensen mag begeleiden in hun zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Als je bij ons Event manager wordt krijg je nieuwe impulsen, vergroot je je netwerk aanzienlijk en mag jij organiseren waar jij behoefte aan hebt! En mooiste is dat je daarmee anderen ook een kans geeft deze workshops gratis bij te wonen. Wil je meer weten? Meld je dan aan als Event manager!

Het gaf me wel een gevoel van zingeving, nieuwe prikkels, 'go' energie, nodig zijn, afspraken maken, opletten en leren. Al met al, mezelf nog meer positief in gang zetten.

- Saverio (Team Hengelo)