JobOn-Tour Den Hoorn | Toe aan een nieuwe stap? Wandelend kom je verder!

Leerdoelen

  • zet stappen in de zoektocht naar een nieuwe baan
  • kom in contact met andere werkzoekenden en vergroot je netwerk
  • ontdek waar jouw kwaliteiten bij het vinden van een passende baan
  • krijg inzicht in jouw wensen en mogelijkheden voor jouw loopbaan

Elke reis begint met de eerste stap
Wil jij actief aan de slag om verder te komen in je zoektocht naar een passende baan? Heb je behoefte om tips en ervaringen te delen met anderen? Ga mee met JobOn-Tour! Doe nieuwe energie op en zet letterlijk en figuurlijk stappen om jouw doelen te bereiken en contacten te leggen met andere werkzoekenden bij jou in de regio!

Meer ideeën & minder stress
Al wandelend kom je op een gemakkelijke manier met anderen in gesprek. Doordat je linker -en rechterhelft samenwerken, komen meer ideeën naar boven en beklijft alles wat je bespreekt beter dan wanneer je niet in beweging bent. Daarnaast is het natuurlijk heerlijk om buiten te zijn en werkt de buitenlucht ook nog eens stress-reducerend.

Bepaal al wandelend jouw volgende stap!
Tijdens deze JobOn-Tour in Den Hoorn doe jij nieuwe energie en contacten op en ga je samen aan de slag om stappen te zetten en verder te komen in jouw zoektocht naar een passende baan. Al wandelend doen we interactieve oefeningen om stil te staan bij jouw kwaliteiten en inzicht te krijgen in jouw wensen en mogelijkheden ten aanzien van je loopbaan. Aan het einde van de wandeling ga je met één concrete vervolgactie naar huis, waarmee je de volgende dag al aan de slag kunt.

Kom in beweging en meld je aan voor dit event!

Het wandelevent duurt circa 1,5 uur. Deze wandeling vindt plaats in het Woudse Bos. We starten en eindigen de wandeling bij de parkeerplaats aan de Lotsweg, bij het begin van het Meerpad. 

--------------
 
JobOn volgt de RIVM-regels (en die zeggen dat je met maximaal 4 personen mag afspreken in de buitenlucht). Daarom werken we bij onze netwerkwandeling met groepjes tot maximaal 4 personen. Indien er meer aanmeldingen zijn, dan zal de eventmanager per mail informeren over verschillende starttijden voor de netwerkwandeling. De eventmanager en wandelcoach geven dan per tweetal verschillende werkvormen voor interessante gespreksonderwerpen. Zo kunnen we binnen de regels toch netwerken met elkaar. Indien je merkt dat er bij het verzamelpunt toch onverhoopt meer dan twee mensen samen lijken te komen, dan moeten we met elkaar de verantwoordelijk nemen om direct de groep te splitsen en op afstand verder te gaan. RIVM adviseert om niet noodzakelijke reisbewegingen te beperken, we roepen mensen daarom op om niet met OV te komen of op grote afstanden een wandeling van JobOn op te zoeken. Kies een wandeling die bij jou in de buurt is en houdt ten alle tijden minimaal 1.5 meter afstand. Indien gewenst kan je onderling ook afspreken om een mondkapje te dragen.

Over de trainer & eventmanager

trainer

Esther Cozijnsen

Ik ben Esther Cozijnsen, een doelgerichte en toegewijde levenscoach, die nuchter is, doortastend en betrokken. In mijn coaching ga ik uit van de kracht van de mens. Ik ben ervan overtuigd dat die kracht vaak sterker is dan we denken en dat ik als coach kan helpen om die kracht naar boven te halen en in te zetten in uitdagende situaties. Bijvoorbeeld bij het vinden van een nieuwe baan. Ik onderzoek graag samen wat jouw drijfveren zijn, wat je wilt bereiken en hoe je dat kunt bereiken op een manier die bij jou past.

eventmanager

Petra Van der Vlugt

"Mijn rol als eventmanager heeft zeker bijgedragen aan mijn sollicitatieproces!”

- Robbert (Schiedam)