JobOn-Tour Delft | Breng jezelf in beeld

Leerdoelen

 • Leer het belang van de juiste online uitstraling
 • Leer welke ‘verborgen hints’ in jouw profielfoto kunnen zitten
 • Kom authentiek in beeld, zodat mensen je herkennen
 • Maak een goede eerste indruk met een passende header en profielfoto

Je krijgt nooit een tweede kans om een eerste impressie te maken. Op zoek naar een nieuwe uitdaging, een nieuwe baan of een nieuwe opdracht als ondernemer? Zorg er dan voor dat jouw online-presentatie perfect is. Heb jij jezelf wel eens gegoogled? Jouw online profiel is het eerste visitekaartje dat je afgeeft!

Het allereerste waar mensen naar kijken is je profielfoto. Met je profielfoto kan je jezelf profileren. Daarmee kun je de bezoeker laten zien wie je bent. In je biografie vertel je wat over jezelf. De header maak je persoonlijk en dan volgt jouw profielfoto.

Niets zo belangrijk dan met je foto’s te laten zien wie je bent…. Het is maar een klein plaatje, waarmee je ervoor wilt zorgen dat mensen je leuk en sympathiek vinden. Vergelijkbaar met de eerste ontmoeting. Dit is het moment waarop je iemand een stevige handdruk geeft, ze recht in de ogen aankijkt met een vriendelijke glimlach. Deze kracht en enthousiasme zie je graag terug op de profielfoto.

Met de header ondersteun je de indruk die je wilt achterlaten. Hier kun je ook wat meer van jezelf laten zien en je personal brand kracht bij zetten. Het is belangrijk dat het onderwerp, de uitstraling en de kleurstelling past bij de boodschap die jij uit wilt dragen.

De professionele fotograaf Ruud Brouwer leert ons het belang van de juiste uitstraling. Laat zien wie je bent en bedenk wat je met je foto’s wilt bereiken. Met zijn tips en tricks, voor een goede profielfoto en een bijpassende header, gaan we zelf aan de slag. Met de mooie stad Delft op de achtergrond gaan we leren onszelf goed in beeld brengen.

 • eventmanager

  Petra Baljeu

 • eventmanager

  Arlette Van Hoeven

  Ik ben Arlette van Hoeven en ik krijg energie van het organiseren van evenementen of projecten. Ik ga voor het hele plaatje. Ik monitor en verzorg een evenement van A-Z. Ik ben een teamplayer en houd er van om met verschillende culturen samen te werken. Een echte doorzetter, dat ben ik, waarbij eerlijkheid en respect hoog in het vaandel staan.

 • over de trainer

  Ruud Brouwer

  Ruud Brouwer is een enthousiaste fotograaf uit Delft. Zijn specialiteit is trouwfotografie. Zijn doel is om iemand zo waarheidsgetrouw mogelijk vast te leggen. Dit doet hij door een ontspannen sfeer te creëren, waar zo min mogelijk geposeerd wordt.

“Ik heb mooie workshops kunnen organiseren met thema’s en sprekers waar ik tijdens het zoeken naar werk, en bij mijn sollicitatiegesprekken, heel veel aan heb gehad. Bovendien kon ik mijn werkervaring als eventmanager op mijn cv zetten. Dat dicht heel mooi het gat dat je krijgt als je een tijdje werkloos bent. Ik gun iedereen die werkloos is de ervaring om ook een tijdje eventmanager te zijn."

- Caroline (Tilburg)