• flow & fun

Je doel bereiken, stap voor stap

Leerdoelen

  • vitaal leren leven
  • gezonde gewoontes aanleren
Leefstijl en Gezondheid: iedereen heeft er mee te maken. We zijn allemaal ervaringsdeskundigen. Helaas is het niet vanzelfsprekend om een leven lang gezond en vitaal te zijn, te blijven, of weer te worden. Jammer!  Want ieder mens is uniek en waardevol. Ons gedrag bepaalt voor een groot deel onze gezondheid. Welke gewoontes dragen bij aan je gezondheid en het bereiken van je doelen en welke minder?

Dolf Flinker is leefstijltrainer en coach. Hij benadert Gezondheid en Vitaliteit vanuit het dagelijkse gewoontegedrag. Juist de gewoontes zorgen voor veel herhaling en uiteindelijk voor hoe het nu met je is! Dolf is ook oprichter van de Stichting Vitale Inwoners. Met het Stap-Voor-Stap-Vitaler-Spel gaan we spelenderwijs vragen beantwoorden over 6 Leefstijlthema’s. Herkenbaar en praktisch, omdat we er allemaal dagelijks mee te maken hebben. Vaak onbewust, maar nu gaan we juist nadenken over de vragen en onze antwoorden daarop. Het spel is door iedereen te spelen. De vragen en antwoorden dagen uit om je eigen standpunt helder te krijgen, maar ook om inzichten van anderen te krijgen, te leren. Wat is belangrijk voor je, waar wil je (kleine) veranderingen in aanbrengen, waar ga je vanaf morgen op letten. Dolf helpt je daarbij. Inzicht in gewoontegedrag, welke veranderingen zijn wenselijk.

Met kleine stapjes. Naar nieuwe gewoontes, vrijwel ongemerkt!

  • eventmanager

    Thea Hut

    Mijn passie ligt in het ondersteunen van mensen die op een bepaald moment in hun leven een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Gewoon omdat ieder mens waardevol is. Dat doe ik door een luisterend oor te bieden, regelingen uit te zoeken, door het organiseren van activiteiten, het geven van adviezen etc. Een blije cliënt, daar doe ik het voor! Ik heb een ruime ervaring in zorg én welzijn, in het ondersteunen van cliënten, mantelzorgers en ouderen. Ook heb ik ervaring met het geven van trainingen en workshops. Ik ben praktisch ingesteld, leg gemakkelijk contact en heb een brede interesse.

  • over de trainer

    Dolf Flinker

“Wat mij energie gaf om door te gaan waren de events die ik heb mogen organiseren als vrijwillig eventmanager en de positieve reacties die je krijgt van de deelnemers. Daarnaast leerde ik zelf veel, vergrootte ik mijn netwerk en zichtbaarheid en deze ervaring staat natuurlijk goed op mijn cv.”

- Dennis (50, ‘s Gravenzande)