• coaching

 • personal branding

 • solliciteren

 • flow & fun

Is jouw baanverlies een succes?

Leerdoelen

 • Wat is passie nu eigenlijk en ken ik mijn passie of hoe vind ik die?
 • Doe en deed ik wat ik kan en is dat wie ik ben?
 • Laat ik kwaliteiten onbenut en waar liggen dan mijn kansen om hierin verandering te brengen?
Je kent het wel, iedereen heeft een succesverhaal. En daar zit je dan “tussen twee banen in”. Comfortabel en als een groot succes voelt dit voor de meesten van ons niet.

En toch, ieder leven en ook carrières bestaat uit hoogtepunten en dieptepunten. En zonder diepte komen we niet omhoog, dus laten we stilstaan wat voor waardevols deze fase van onzekerheid ons te zeggen heeft.

Leonne Meijs leidt ons door de workshop heen. Zij werkt  o.a. met NLP en zet ons in beweging met opdrachten die aanzetten tot actie, nadenken en/of beleven.

De vraag “waar heeft jouw baanverlies je nu gebracht?” staat centraal.  

En we staan stil bij de vragen:  

- Doe en deed ik wat ik kan en is dat wie ik ben?
- Wat is passie nu eigenlijk en ken ik mijn passie of hoe vind ik die?
- Laat ik kwaliteiten onbenut en waar liggen dan mijn kansen om hierin verandering te brengen?

Leonne Meijs  is eigenaar van Aago NLP Trainingen & Opleidingen. Ze is een bevlogen opleider, trainer, coach, spreker en een NLP-trainer in hart en nieren.

Deze workshop is interessant voor alle baanzoekers en starters die willen vertrekken vanuit wat er nu is. We gaan op zoek naar hoe te stralen.
 • eventmanager

  Danielle Vrolijk

  sociaal // betrokken // organiseren // hands -on- mentaliteit, betrouwbaar, mensgericht, Plannen & Organiseren, betrokken, creatief, Verbinder, attent

 • over de trainer

  Leonne Meijs - van Dijk

  Zelfstandige sinds 2005 en bekend met de ups en downs van het netwerken, vinden van werk, jezelf zichtbaar maken en leren (anders) communiceren. Als NLP coach en trainer leer ik mensen hoe ze van stilstand weer in beweging kunnen komen op weg naar dat waar ze écht blij van worden. Soms heeft dat wat tussenstapjes nodig, maar het gevoel weer in contact te zijn met jezelf en mogelijkheden te zien, maakt een wereld van verschil en mensen blij. En dat is waar ik het voor doe. wat mij blij maakt.

“Wat mij energie gaf om door te gaan waren de events die ik heb mogen organiseren als vrijwillig eventmanager en de positieve reacties die je krijgt van de deelnemers. Daarnaast leerde ik zelf veel, vergrootte ik mijn netwerk en zichtbaarheid en deze ervaring staat natuurlijk goed op mijn cv.”

- Dennis (50, ‘s Gravenzande)