Interactief Zoominar over Houding, Communicatie en Positief denken

Op vrijdag 28 Mei organiseren we weer een Zoominar met gastspreker Annet Schram.

Annet is een begenadigd spiegel en confrontatie coach vol daadkracht, energie, humor en zelfspot. Zij zegt, positief denken gaat er niet om dat het leven altijd een feest is, het gaat erom dat je positief blijft als het even tegen zit. Annet helpt je op een andere manier naar dingen te kijken.

Annet laat je, met behulp van kleine oefeningen, voelen, ervaren en zien dat de wereld om je heen verandert als jij er anders naar kijkt.

En dat kan heel goed online! Met camera aan!

Heb jij er ook zo’n zin in? Het belooft weer een inspirerende ochtend te worden! Schrijf je in dan krijg je van mij  vóór het Zoominar de benodigde inlog gegevens.

Vriendelijke Groet en tot ziens,


Henk Bolmeijer Eventmanager JobOn

Nog wat tips rechtsteeks van de gastspreker: 

  • Voor de juiste energie: Douche lekker koud, kleed je aan in je werkkleding en doe ook schoenen aan!
  • Zorg dat je met je gezicht naar het licht toe zit want anders zien we alleen jouw silhouet.
  • Zorg dat je inlogt met een laptop of PC. Met een telefoon is het scherm te klein om echt een toffe ochtend te hebben en bepaalde functies doen het dan niet.
  • Zet de camera op ooghoogte. Stapel wat boeken of misschien heb je wel een speciale standaard. Zo kijkt iedereen je aan op ooghoogte.
  • Pen, papier, wat te drinken en wat lekkers in de aanslag? Dan ben je klaar voor de start!

Wie organiseert dit event?

eventmanager

Henk Bolmeijer

Brede internationale kennis en ervaring in de creatieve industrie. 12Jaar in Shanghai en Beijing gewoond en gewerkt. Creatief opgeleid en commercieel uit te dagen

De periode bij JobOn heeft me laten ervaren dat ik het leuk vind om nieuwe dingen te leren en heeft me zelfvertrouwen gegeven. Mijn JobOn ervaring heb ik met enthousiasme besproken tijdens mijn sollicitatie gesprek. Ik kan de de opgedane kennis en ervaring toepassen in mijn huidige baan.

- Ineke (Olst)