Insta-challenge voor loopbaancoaches

Leerdoelen

  • Overwin je video angst
  • Ontwikkel krachtige inspiratie video's
  • Creëer content voor JobOn's Insta
  • Ontmoet mede-ondernemers

Vanuit Stichting JobOn hebben we de ambitie om zoveel mogelijk werkzoekenden (met en zonder baan) te inspireren tijdens de zoektocht naar passend werk. Samen met onze eventmanagers organiseren we daarom workshops en we bieden veel online trainingen via onze website. Via onze social media kanalen gaan we de komende periode ook nadrukkelijker tips delen om nog meer impact te maken! Daarom gaan we samen met een exclusieve groep ondernemers content creëren, we starten met Instagram.

Ben jij een loopbaancoach? Carriere-trainer? Expert op werkgeluk? Ondernemerscoach of heb jij als recruiter sollicitatietips? Lees dan snel verder....

Onder leiding van trainer Marko Bajic gaan we aan de slag met een 10-daagse Instagram-challenge waarbij we in intervisie-groepen van circa 5 ondernemers gaan experimenteren met opnemen van Reels, dat zijn krachtige inspiratievideo's van circa 30 seconden. Op 2 november van 15.00 tot 16.30 uur organiseren we als kick-off een interactieve masterclass waarin Marko Bajic ons meeneemt in de wereld van video-content. Hij geeft voorbeelden en deelt tips over hoe jij je camera angst kunt overwinnen.

Vervolgens gaan we met elkaar aan de slag en wordt je gekoppeld aan enkele mede-ondernemers. De totale challenge duurt 10 dagen en daarbij krijg je telkens 48 uur om jouw inspiratievideo van 30 seconden te delen. In totaal ben je hier naar schatting zo'n 3 tot 5 uur mee bezig. Onderling delen we tips en uiteindelijk plaatsen we jouw video ook op het Instagram kanaal van JobOn zodat je zichtbaar wordt en zodat we met elkaar kunnen zien wat wel en wat niet goed werkt qua bereik en conversie! Een week na de kick-off organiseren we een vrijblijvende ZOOM-sessie om met elkaar de voortgang te bespreken, dat is op 9 november om 15.00 uur.

Je kunt je aanmelden via de zwarte button of via dit Google-formulier: https://forms.gle/92CHxoiSii9TRW6XA

Wie organiseert dit event?

eventmanager

Pieter Vermeer

De periode bij JobOn heeft me laten ervaren dat ik het leuk vind om nieuwe dingen te leren en heeft me zelfvertrouwen gegeven. Mijn JobOn ervaring heb ik met enthousiasme besproken tijdens mijn sollicitatie gesprek. Ik kan de opgedane kennis en ervaring toepassen in mijn huidige baan.

- Ineke (Olst)