Inspiratiesessie werkgevers Nationale Werkbezoekdag

Leerdoelen

  • Informatie over deelname aan de Werkbezoekdag
  • Kennismaking met Stichting JobOn
  • Ontmoet talent tijdens de Werkbezoekdag

Werkgevers, zzp'ers en vakprofessionals zet jouw baan, bedrijf en branche in de spotlight en ga in gesprek tijdens de Nationale Werkbezoekdag op 20 november 2024.

Ontmoet talent

Ben je een betrokken werkgever en wil jij iets over je vak vertellen in een vrijblijvend netwerkgesprek? Tijdens een (online) netwerkgesprek informeer jij de werkzoekende(n) vrijblijvend over je baan, bedrijf en/of branche. Het is daarbij niet nodig om concrete vacatures te hebben, het draait tijdens de Werkbezoekdag immers om netwerken. 

Laat je inspireren

Benieuwd naar de Werkbezoekdag? Of heb je vragen? Ontdek de kansen en mogelijkheden tijdens deze inspiratiesessie onder leiding van algemeen directeur Josée Blanken. 

Wie organiseert dit event?

trainer

Josée Blanken

Josée is algemeen directeur bij JobOn en vanuit deze rol eindverantwoordelijk voor de programma's van JobOn én de aansturing van het vaste kernteam en onze vrijwillige eventmanagers. Zij heeft ruime ervaring in accountmanager. Gewerkt als (organisatie)coach en als trainer van de Hostmanship Filosofie, de kunst van het welkom heten. Leef je mooiste werkleven, dat is haar motto en haar drijfveer voor werk. Ze ontmoet je graag!

JobOn is een fijne mensgerichte - en laagdrempelig organisatie, waarin ik ook mijzelf kan ontwikkelen tot een nog betere trainer. Ik zie geen reden om hiermee te stoppen!

- Eventmanager: Sonja Eichhorn