Ingmar's Leercirkel Morele Ambitie

Leerdoelen

  • Vergroot je netwerk in de regio Zwolle / Apeldoorn
  • Ontmoet mensen die ook streven naar een impactvolle loopbaan stap
  • Krijg inzicht in het programma van de School van Morele Ambitie

Wil jij een impactvolle stap maken je in loopbaan? Doe dan mee met de leercirkel Morel Ambitie in de regio Zwolle, naar aanleiding van Rutger Bregmans' nieuwe boek: Morele Ambitie. Het is niet nodig om het boek gelezen te hebben, maar natuurlijk wel een aanrader. 

De leercirkel wordt gefaciliteerd door Ingmar Kappers, die recent naar Zwolle is verhuisd en daar als cirkelstarter graag in contact komt ambiteuze professionals die ook op zoek zijn naar een zinvolle invulling van de loopbaan. Vanuit Stichting JobOn organiseren we met de inzet van tientallen vrijwilligers uiteenlopende netwerkbijeenkomsten en trainingen voor mensen die een volgende stap in hun loopbaan willen zitten, deze leercirkel past daar perfect bij.

Cirkelstrarter Ingmar: "Een ambitie waar je weer vuur bij voelt en lachend naar huis gaat. Wie wil dat nu niet? Bij deze een hartelijke uitnodiging om vanaf 3 juni op locatie elke 2 a 3 weken (zomer slaan we over) met een groep van 5 tot 7 mensen een moral ambition circle te doen".

Op 3 juni is de eerste kennismakingsbijeenkomst om 20.00 uur in de avond, de precieze locatie in Zwolle volgt nog. Het idee is om daarna 7 keer met elkaar af te spreken. De Moral Ambition Circle is een programma van zeven bijeenkomsten voor een groep van vijf tot zeven mensen, inclusief de cirkelstarter Ingmar. Wij bieden een combinatie van bronnen en opdrachten aan die deelnemers helpen om moreel ambitieus te zijn in hun carrière. We hebben het over de uitdadingen die we met elkaar zien, we ontdekken met elkaar hoe ieder daar een rol in zou kunnen spelen, we zetten vervolgens ons eigen netwerk in om andere deelnemers op weg te helpen en je bepaald tijdens de bijeenkomsten jouw persoonlijke pad om tot een impactvolle carriere te komen. Voor alle deelnemers geldt: wat je erin stopt is wat je er uit haalt. De meeste waarde zit in de uitvoering van de opdrachten en gesprekken tijdens de 7 netwerkbijeenkomsten met de andere 5 tot 7 deelnemers.

Nieuwsgierig of dit programma van 7 netwerkbijeenkomsten in Zwolle ook iets voor jou is? Kom op 3 juni naar de kennismakingsbijeenkomst en ontdek of jij dit avontuur met Ingmar aan wilt gaan. Aanmelden kan via de zwarte button.

Nieuwsgierig om in samenwerking met JobOn ook een netwerkbijenkomst op te zetten rondom dit thema? Kijk op https://jobon.nl/leercirkel/

Wie organiseert dit event?

eventmanager

Ingmar Kappers

Cirkelstarter | Sensemaker | Interventiekundige | Ik help organisaties het verschil te maken in complexiteit

De periode bij JobOn heeft me laten ervaren dat ik het leuk vind om nieuwe dingen te leren en heeft me zelfvertrouwen gegeven. Mijn JobOn ervaring heb ik met enthousiasme besproken tijdens mijn sollicitatie gesprek. Ik kan de opgedane kennis en ervaring toepassen in mijn huidige baan.

- Eventmanager: Ineke