• flow & fun

In gesprek met... Eventmanagers!

Leerdoelen

  • Vrijwilligerswerk is leuk en nuttig
  • Verrijk je cv
  • Laat zien wat je in je mars hebt
JobOn is de landelijke vrijwilligersorganisatie voor werkzoekenden. Dankzij de inzet van zo'n 500 vrijwilligers kunnen we dit jaar duizenden werkzoekenden inspireren tijdens de zoektocht naar werk. Op dit moment hebben we een team van 72 eventmanagers die zich gemiddeld 8 uur per week inzetten om events en online trainingen te verzorgen op onder meer het gebied van solliciteren, personal branding en coaching. 

Vrijwilligerswerk is leuk!
Dat vrijwilligerswerk leuk en interessant kan zijn, dat laten Carina en Willy zien. We gaan in gesprek met deze twee enthousiaste eventmanagers uit Leiden en Hilversum. Beide dames hebben veel talent en delen wat hun rol als eventmanager bij JobOn hen brengt. Op maandagochtend 6 juli zetten we deze toppers in het zonnetje omdat ze onlangs bij een teamdag van JobOn de hoofdprijs hebben gewonnen...

Uitdagingen aangaan en samenwerken
Maandelijkse organiseren we voor alle vrijwilligers van JobOn altijd een inspirerende teamdag vol intervisie, gezelligheid en inspiratie. De laatste teamdag sloten we af met een interactief spel: Crazy25. Carine en Willy gingen samen met collega Petra van der Vlugt aan de slag met 25 gekke opdrachten. Zo moesten ze via LinkedIn een BN'er uitnodigen om te linken, een ludieke foto opdracht doen en op video de meest verschrikkelijke en ongeïnteresseerde eventmanager naspelen. Kortom: lachen, gieren en brullen! 

Stel je vragen!
We gaan met tussen 10.00 en 10.45 uur met deze eventmanagers in gesprek. Kom te weten wat zij voor je kunnen betekenden en kom meer te weten over een rol als eventmanager bij JobOn. Je kunt alle vragen stellen die je wilt, omdat we er een interactie sessie van maken. De afgelopen weken zagen we - ondanks de corona crisis- weer een aantal eventmanagers succesvol uitstromen naar een betaalde baan. We hebben dus plek voor nieuwe eventmanagers. Dus overweeg jij om deze zomermaanden tijdelijke vrijwilligerswerk te doen? JobOn zoekt versterking, zie ook: https://jobon.nl/eventmanager/
  • eventmanager

    Pieter Vermeer

“Ik heb mooie workshops kunnen organiseren met thema’s en sprekers waar ik tijdens het zoeken naar werk, en bij mijn sollicitatiegesprekken, heel veel aan heb gehad. Bovendien kon ik mijn werkervaring als eventmanager op mijn cv zetten. Dat dicht heel mooi het gat dat je krijgt als je een tijdje werkloos bent. Ik gun iedereen die werkloos is de ervaring om ook een tijdje eventmanager te zijn."

- Caroline (Tilburg)