• coaching

  • communicatie

  • personal branding

In actie vanuit je passie!

Passie heeft te maken met de belangrijkste waarden in je leven. Waar sta jij voor? Waar sta je absoluut achter? Wat vind jij belangrijk in het leven? Hoe herken je deze en hoe kan je ze inzetten bij het zoeken naar passende vacatures? Door meer inzicht te krijgen in jouw passies kun je gerichter solliciteren of ervoor kiezen je passie in jouw hobby te stoppen. 
 
Wie ben jij en waar word jij gelukkig van. Daar gaat het om. Wat heb je nodig om fluitend naar je werk en vol energie weer thuis te komen? 
 
Tijdens deze workshop krijg je inzicht in jouw manier van doen. Dit is een weergave van al je bewuste en onbewuste geloofsovertuigingen. Verandering van patronen leidt tot groei en geeft meer toegang tot jouw kwaliteiten, passie en authenticiteit, kortom jouw potentieel. Verandering is het constante proces van het leven. Zie de uitdagingen tot verandering als een uitnodiging jezelf beter te leren kennen. Neem hierin je passie mee, dat maakt het makkelijker om met veranderingen om te gaan. 
 
 
 
De workshop wordt gegeven door Léonne Meijs. Zij is bekend met de ups en downs van het netwerken, vinden van werk, jezelf zichtbaar maken en leren (anders) communiceren.
 Als NLP coach en trainer leert zij mensen hoe ze van stilstand weer in beweging kunnen komen op weg naar dat waar ze écht blij van worden.
 
 
  • eventmanager

    Marleen Van Velthoven-Bins

  • over de trainer

    Leonne Meijs - van Dijk

    Zelfstandige sinds 2005 en bekend met de ups en downs van het netwerken, vinden van werk, jezelf zichtbaar maken en leren (anders) communiceren. Als NLP coach en trainer leer ik mensen hoe ze van stilstand weer in beweging kunnen komen op weg naar dat waar ze écht blij van worden. Soms heeft dat wat tussenstapjes nodig, maar het gevoel weer in contact te zijn met jezelf en mogelijkheden te zien, maakt een wereld van verschil en mensen blij. En dat is waar ik het voor doe. wat mij blij maakt.

“Je legt veel contacten en breidt je netwerk uit. Dat was best uit mijn comfortzone, maar door verschillende workshops bij te wonen werd ik hier steeds meer thuis in. Je leert jezelf zo goed op de kaart te zetten.”

- Renate (43, Delft)