Hoe jouw verhaal het verschil kan maken op de arbeidsmarkt

In een wereld waarin er zoveel prikkels zijn moet je opvallen. Wil jij een baan die echt bij je past? Dan gaat jouw verhaal het verschil maken. Bedrijven vertellen tegenwoordig een verhaal om mensen te verleiden, waarom zou jij dat dan niet doen om je beste baan te vinden? Want tegenwoordig is je verhaal belangrijker dan je cv.

Wie organiseert dit event?

trainer

Kevin van Houten

Altijd dacht ik dat corporate marketing hetgeen was waarin ik zou komen te werken. Want hoe gaaf is het om aan een sterk merk te werken? Maar toen begon mijn carriere in de recruitmentbranche. Elf jaar lang ben ik daar nu werkzaam in Eerst in de detacheringswereld en de afgelopen 5 jaar binnen de Arbeidsmarktcommunicatie. En daar kwam ik er achter dat het vertellen van een verhaal aan de juiste doelgroep, op het juiste moment het mooiste is wat er maar kan zijn. Maar dan op het gebied van werkgevers. Ik ben er namelijk heilig van overtuigd dat als je als bedrijf het juiste verhaal vertelt, je betere mensen in dienst kunt nemen, je mensen intern gelukkiger zijn en daardoor je bedrijf harder groeit. Zo wordt iedereen een stukje blijer.

eventmanager

Danny Stigter

Hallo! Ik ben Vrijwilligerscoördinator bij JobOn en heb het voorrecht dat ik per jaar heel veel mensen mag begeleiden in hun zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Als je bij ons Event manager wordt krijg je nieuwe impulsen, vergroot je je netwerk aanzienlijk en mag jij organiseren waar jij behoefte aan hebt! En mooiste is dat je daarmee anderen ook een kans geeft deze workshops gratis bij te wonen. Wil je meer weten? Meld je dan aan als Event manager!

“Het mooie aan deze rol vind ik dat je andere mensen helpt op allerlei gebieden die met solliciteren te maken hebben, maar ook dat je er als werkzoekende zelf ontzettend veel profijt van kunt hebben. Ik heb intussen een enorm netwerk, het heeft mij leuke nieuwe vriendschappen opgeleverd en heel veel kennis over solliciteren, persoonlijke ontwikkeling en coaching.”

- Barbara (Gouda)