Hoe je (werk)passie te vinden én waar te maken?

Leerdoelen

  • Een duidelijk beeld krijgen van jouw passie (in werk).
  • Concrete stappen formuleren hoe jouw doel daadwerkelijk te gaan bereiken.
  • Meer plezier vinden in je werk, én in je privéleven.

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die wil weten wat hij/zijn nu écht zou willen in het (werk)leven en hoe dit nu écht waar te gaan maken.

Middels een krachtige en doelgerichte NLP-oefening, Neuro-Linguïstisch Programmeren, gaan we naar jouw kern, en bekijken hoe we tevens daad bij het woord kunnen gaan voegen.

Wordt je al nieuwsgierig? Meld je dan snel aan voor deze workshop.

Over Janneke Bosman

Ik ben Janneke Bosman, een personal coach, life coach en side-kick, die je op weg helpt de juiste stappen te zetten in jouw carrière, zodat jij meer werkplezier en werkgeluk gaat ervaren.

Ik werk met NLP, Transacationele Analyse en Systemisch werk. Met praktische oefeningen gaan we naar jouw kern en pakken we (werk)vraagstukken daadkrachtig aan.

 

Wie organiseert dit event?

trainer

Janneke Bosman

Als Life Coach & Personal Coach werk ik voornamelijk met NLP, Transactionele Analyse, en met Systemisch Werk. Daar heb ik diverse studies voor gevolgd. Deze technieken heb ik toegepast in mijn eigen carrière en bij cliënten om werkdilemma’s aan te pakken. In mijn carrière heb ik een internationaal team aangestuurd, workshops georganiseerd, speeches gegeven, voor publiek tot en met 1.300 man, tevens voor nationale televisie. Deze ervaring gebruik ik nu in mijn huidige baan. Naast mijn baan werkte als Global Advocacy Lead bij de Rainforest Alliance (de groene kikker op je banaan), waar ik nu werk als Personal Coach.

eventmanager

Patricia Hoekstra

“Ik leer je anders kijken van waaruit nieuw perspectief ontstaat!” Na 10 jaar ervaring als (loopbaan)Coach & Trainer bij de Nederlandse Spoorwegen, heb ik gekozen voor een eigen vorm van coaching & training; Transformerend co-active coaching, plus de praktische aanpak van Vitaliteitscoaching & -training. Bij mij staat een veilig & open-hartig contact centraal, waarin alles normaal is, want dan is er ruimte voor vrij onderzoeken & ontdekken. Ik nodig je uit te luisteren naar dat wat er leeft in jou, in je project of situatie waardoor nieuwe betekenisgeving ontstaat en bewustzijn m.b.t. hoe je je wilt verhouden tot het (dagelijks) leven. Via uitnodigende, intuïtieve oefeningen help ik anderen in het verruimen van hun bewustzijn, in het beter snappen van ‘wat werkt voor jou’ en in het proces van keuzes maken. Je vertrekpunt verandert waardoor nieuwe mogelijkheden zichtbaar worden.

De periode bij JobOn heeft me laten ervaren dat ik het leuk vind om nieuwe dingen te leren en heeft me zelfvertrouwen gegeven. Mijn JobOn ervaring heb ik met enthousiasme besproken tijdens mijn sollicitatie gesprek. Ik kan de de opgedane kennis en ervaring toepassen in mijn huidige baan.

- Ineke (Olst)