Hoe je (werk)passie te vinden én waar te maken 2.0

Leerdoelen

  • Een duidelijk beeld krijgen van jouw passie (in werk).
  • Concrete stappen formuleren hoe jouw doel daadwerkelijk te gaan bereiken.
  • Meer plezier vinden in je werk, én in je privéleven.

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die wil weten wat hij/zijn nu écht zou willen in het (werk)leven en hoe dit nu écht waar te gaan maken.

Middels een krachtige en doelgerichte NLP-oefening, Neuro-Linguïstisch Programmeren, gaan we naar jouw kern, en bekijken hoe we tevens daad bij het woord kunnen gaan voegen.

Wordt je al nieuwsgierig? Meld je dan snel aan voor deze workshop.

In aanvulling op de vorige workshop, gaan we nu ook in kleinere groepen intensief aan de slag.

Over Janneke Bosman

Ik ben Janneke Bosman, een personal coach, life coach en side-kick, die je op weg helpt de juiste stappen te zetten in jouw carrière, zodat jij meer werkplezier en werkgeluk gaat ervaren.

Ik werk met NLP, Transactionele Analyse en Systemisch werk. Met praktische oefeningen gaan we naar jouw kern en pakken we (werk)vraagstukken daadkrachtig aan.

Let op: Dit is gedeeltelijk een herhaling van het event van 15 juni met een verdiepend stuk. Mocht je al eerder hebben meegedaan, mag je zeker weer meedoen want elke sessie heeft weer zijn eigen verhalen en ervaringen, en gaan we nu ook in kleinere groepen aan de slag.

Wie organiseert dit event?

trainer

Janneke Bosman

Als Life Coach & Personal Coach werk ik voornamelijk met NLP, Transactionele Analyse, en met Systemisch Werk. Daar heb ik diverse studies voor gevolgd. Deze technieken heb ik toegepast in mijn eigen carrière en bij cliënten om werkdilemma’s aan te pakken. In mijn carrière heb ik een internationaal team aangestuurd, workshops georganiseerd, speeches gegeven, voor publiek tot en met 1.300 man, tevens voor nationale televisie. Deze ervaring gebruik ik nu in mijn huidige baan. Naast mijn baan werkte als Global Advocacy Lead bij de Rainforest Alliance (de groene kikker op je banaan), waar ik nu werk als Personal Coach.

eventmanager

Danny Stigter

Hallo! Ik ben Vrijwilligerscoördinator bij JobOn en heb het voorrecht dat ik per jaar heel veel mensen mag begeleiden in hun zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Als je bij ons Event manager wordt krijg je nieuwe impulsen, vergroot je je netwerk aanzienlijk en mag jij organiseren waar jij behoefte aan hebt! En mooiste is dat je daarmee anderen ook een kans geeft deze workshops gratis bij te wonen. Wil je meer weten? Meld je dan aan als Event manager!

"Sinds mijn periode bij JobOn is mijn netwerk groter en vooral diverser geworden. Ook val ik meer op bij recruiters en krijg ik veel leuke reacties van verschillende mensen. Daarnaast word ik vaker uitgenodigd voor sollicitatiegesprekken, dus ik ben er klaar voor!”

- Diane (Amsterdam)