Hoe blijf je in lockdown genieten van (zoeken naar) werk?

Leerdoelen

  • Je ontdekt hoe je kunt blijven genieten van (zoeken naar) werk, ondanks dat je thuis zit
  • Je leert welke keuzes jij primair maakt in het dealen met stress
  • Je ontdekt hoe je vanuit contact met je hoofd én lijf de regie (terug)krijgt
  • Je ontdekt hoe je in één week al gelukkiger kan worden door een simpele oefening
  • Je hebt volop tijd met ons om al je vragen te stellen
  • Je kunt meedoen aan een megaleuke nieuwjaarsactie!

Hoe overleef jij je lockdownstress?

Hoe ervaar jij de huidige corona maatregelen? Met z’n lockdown, testen, onzekerheid en verdeeldheid.

Privé heb je minder mogelijkheden om stoom af te blazen, want uitgaan en afspreken met groepen vrienden kan niet meer.

Op je werk mis je je persoonlijk uitgedaagd voelen, een spontaan inspirerend gesprek met een collega. Je voelt je als een teamplayer zonder team, want online ben je anders verbonden met elkaar.

En misschien denk je 'had ik deze zorgen maar', omdat je momenteel werkzoekende bent en als een gek probeert online te netwerken om de moed niet te verliezen.

Je bent bang dat je stilstaat in je carrière en daardoor een gat in je ontwikkeling krijgt die je nooit meer kan inhalen. Stel dat je nu door "die stomme" corona je promotie misloopt?

Deze corona stress zorgt ervoor dat je in de overlevingsstand gaat, hard gaat werken om een oplossing te zoeken, verstrikt raakt in nadenken, leeft op de automatische piloot én leeft vanuit het hoofd.


Daarom gaan Manou van Eerten en Eva van Duin op 28 januari a.s. in een gratis online Q & A met jou in gesprek over 4 Manieren om jouw lockdownstress te overleven.

Zodat jij je kunt blijven focussen op het behalen van je werkdoelen en de lockdown met twee vingers in de neus doorkomt. Want ook een gezonde leefstijl helpt in de strijd tegen corona!

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dit zeggen deelnemers die onze webinars voor jou al volgden:

De informatie was heel goed te volgen en toepasbaar. Duidelijke uitleg en herkenbare voorbeelden. Ik vond het ook fijn dat Manou en Eva hun persoonlijk verhaal vertelden en zich hiermee kwetsbaar opstelden. Het was hierdoor gelijkwaardig. Echt een aanrader voor iedereen die stress ervaart!"- Laura, 25 jaar

"Dank voor de superleerzame webinar! Alle voorbeelden die jullie aanhaalden waren erg herkenbaar. Het was erg behulpzaam om te horen hoe ikzelf beter kan omgaan met de stress die ik ervaar. Ik ga aan de slag met oefenen in dankbaarheid!" - Gerianne, 34 jaar

Wie organiseert dit event?

trainer

Manou Van Eerten

Manou van Eerten is een ervaren loopbaancoach van 20- en 30ers. Ze is oprichter van The ME Company, een toonaagevende coachpraktijk van millennials in Amsterdam, Rotterdam, Haarlem en Utrecht. Ze is ook oprichter van The WE Company, een trainingsbureau voor werkgevers van millennials in het behouden en werven va en leidinggeven aan millennials. Ze is regiocoördinator Amsterdam bij de Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching (LVSC) en Erkend Coach en Erkend Teamcoach (St!r). Haar eigen dertigersdilemma leverde haar het zelfstandig ondernemerschap op. Zie https://mecompany.nu.

trainer

Eva van Duin

Eva is loopbaancoach bij The ME Company, ze is opgeleid als levenslooppsycholoog en mindfulnesstrainer én bovenal millennial. In haar vorige carrière danste zij als balletdanseres bij grote gezelschappen in binnen- en buitenland, totdat zij besloot haar talenten anders in te zetten, écht te kiezen voor haar geluk en het roer om te gooien. Een keuze die haar enorm veel heeft gebracht. Eva coacht met veel liefde en kennis en vindt het een eer om een poosje mee te mogen lopen op jouw unieke levenspad.

eventmanager

Danny Stigter

Hallo! Ik ben Vrijwilligerscoördinator bij JobOn en heb het voorrecht dat ik per jaar heel veel mensen mag begeleiden in hun zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Als je bij ons Event manager wordt krijg je nieuwe impulsen, vergroot je je netwerk aanzienlijk en mag jij organiseren waar jij behoefte aan hebt! En mooiste is dat je daarmee anderen ook een kans geeft deze workshops gratis bij te wonen. Wil je meer weten? Meld je dan aan als Event manager!

Kijk tegen welke overtuigingen jij aanloopt en ga daarmee aan de slag. Door ze om te buigen voor positieve overtuigingen zal jij datgene kunnen gaan doen wat je zo graag wilt.

- Rachel (Team Maassluis/Vlaardingen/Schiedam)