• solliciteren

 • personal branding

Het 'Zicht op Inzicht' Sollicitatiespel

Leerdoelen

 • meer effect van jouw sollicitaties
 • informatie over en inzicht in alle fases van het solliciteren
“Het sollicitatieproces” bestaat niet. Wat voor de één heel goed werkt, geeft een ander een mindere ervaring. En wat de één heel normaal vindt, vindt de ander juist speciaal, dapper, knap of gaaf.

Solliciteren is voor iedereen anders, maar de meeste sollicitanten bewandelen wel eenzelfde weg en daarin zijn 7 fases te herkennen. Tijdens het spelen van dit bordspel krijgen jij en je medesollicitanten vragen en opdrachten. Zodat jullie met elkaar steeds meer inzicht krijgen in de fasen van solliciteren,  wat solliciteren eigenlijk is, hoe je dat zelf dat doet en wat daar het effect van is.

Het spel wordt gespeeld met maximaal 6 personen. Belangrijk is dat je open staat voor het bespreken van je eigen manier van solliciteren en die van anderen.

Resultaat van de workshop:  Je krijgt meer inzicht in de fasen van het solliciteren en de manier waarop jij solliciteert. Dit leidt tot meer effect van jouw sollicitaties.

De trainer: Vincent Kuyvenhoven (www.zichtopinzicht.nl) maakt werk van jouw sollicitatie, cv, netwerk en LinkedIn. Met nieuwsgierigheid en een open benadering zoekt hij samen met jou niet alleen naar wat je doet en wat je wilt, maar vooral naar hoe je dat doet en welke meerwaarde dat oplevert. Zo werk je aan jouw CV, je netwerk en LinkedIn en aan je sollicitatie met resultaat!
 • eventmanager

  Jim Stanworth

  Marktonderzoek, bedrijfstak- en concurrentieanalyse, en strategische analyse

 • over de trainer

  Vincent Kuyvenhoven

“Je legt veel contacten en breidt je netwerk uit. Dat was best uit mijn comfortzone, maar door verschillende workshops bij te wonen werd ik hier steeds meer thuis in. Je leert jezelf zo goed op de kaart te zetten.”

- Renate (43, Delft)