• communicatie

 • solliciteren

Het gesprek: laat een goed indruk achter!

Leerdoelen

 • Lichaamstaal
 • zelfvertrouwen
Het sollicitatie gesprek is vaak een beetje spannend, hoe laat je een goede indruk achter?
  
In deze workshop krijg je inzichten wat naast de inhoud nog meer een rol speelt. We gaan samen ervaren en oefenen met de eerste indruk en wat je nog meer lastig vindt tijdens het sollicitatiegesprek.
  
Een tipje van de sluier: 
- Hoe zit je in je vel en hoe uit zich dat in jouw lichaamstaal?
- Hoe lukt het jou om open en geïnteresseerd te presenteren tijdens het gesprek?
  
Er zal veel interactie plaatsvinden tussen de deelnemers
 
 Gastspreker:
 Debora heeft naast haar baan als adviseur werk, een massage- en coachingspraktijk. 
 Haar passie is anderen te helpen om te komen tot persoonlijke groei en steeds meer te vertrouwen op hun intuïtie, datgene dat door het hart wordt ingefluisterd.
Zij maakt daarbij gebruik van creatieve werkvormen en/of inzet van de natuur. 
Persoonlijke coaching is en blijft het maatwerk, afhankelijk van wat de ander nodig heeft aan ondersteuning.  Haar missie is om anderen te helpen (opnieuw) in hun kracht te komen. Ik word blij als ik zie dat anderen een groei laten zien in hun ontwikkeling en dat ik daar aan heb mogen bijdragen.

 • eventmanager

  Marjolein van der Meer

 • over de trainer

  Debora Tempelman

  Mijn naam is Debora Tempelman. Naast mijn dienstverband als adviseur werk, heb ik een massage- en coachingspraktijk. Op de voorgrond treedt steeds meer het coachen. Mijn passie is anderen te helpen om te komen tot persoonlijke groei en steeds meer te vertrouwen op hun intuïtie, datgene dat door het hart wordt ingefluisterd. Hierbij maak ik ook graag gebruik van creatieve werkvormen en/of inzet van de natuur; creativiteit en natuur zorgen bij mij voor extra inspiratie en dat maakt me happy. Persoonlijke coaching is en blijft het maatwerk, afhankelijk van wat de ander nodig heeft aan ondersteuning. Daarom biedt ik ook online coaching aan via e-mail. Dit heeft als groot voordeel dat de cliënt langer de tijd heeft om na te denken over de vragen die ik stel en daarop te reflecteren. Mijn missie is om anderen te helpen (opnieuw) in hun kracht te komen. Ik word blij als ik zie dat anderen een groei laten zien in hun ontwikkeling en dat ik daar aan heb mogen bijdragen.

“Wat mij energie gaf om door te gaan waren de events die ik heb mogen organiseren als vrijwillig eventmanager en de positieve reacties die je krijgt van de deelnemers. Daarnaast leerde ik zelf veel, vergrootte ik mijn netwerk en zichtbaarheid en deze ervaring staat natuurlijk goed op mijn cv.”

- Dennis (50, ‘s Gravenzande)