Hackathon voor Inclusive Digitalisering

Leerdoelen

  • Samenwerken en samen leren tijdens een hacketon
  • Ga in gesprek met werkgevers en andere werkzoekenden
  • Denk mee over de toekomst van de arbeidsmarkt
  • Ontdek welke invloed digitalisering kan hebben voor jouw eigen loopbaan

Stel je een wereld voor waarin talent geen grenzen kent, waarin iedereen de kans krijgt om
deel te nemen aan de arbeidsmarkt. Dat is precies waar wij naar streven, en jij kunt een
essentieel onderdeel van deze verandering zijn.

NLwerktaanwerk, Hogeschool Utrecht en U-TECH Community zijn allemaal partners van Stichting JobOn en ze bundelen op 8 december hun krachten. Graag attenderen we de community op dit event van onze partners.  


Hackathon met als thema; “Hoe verhogen we de instroom voor mensen met een afstand tot
de arbeidsmarkt in de sector Digitalisering”.

Digitalisering biedt kansen in verschillende sectoren. Daarvoor zijn veel mensen nodig, met verschillende achtergronden en expertise. Hoe zorgen we ervoor dat meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan de slag gaan als ICT-professional?

Tijdens deze Hackathon zullen we ons richten op het verkennen van creatieve oplossingen voor de uitdagingen op de arbeidsmarkt van vandaag. Dat doen we met werkgevers, werknemers,arbeidsmarktprofessionals en studenten. Het is een kans om samen te komen,ideeën uit te  wisselen en samen te werken met gelijkgestemde individuen die geïnteresseerd zijn in het verbeteren van de arbeidsmarkt en daarin graag leren van elkaar. Praktisch en concreet. Aan het eind van de dag hebben we een set aan mogelijke oplossingen die door iedereen als kansrijk worden gezien.

We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen, houd deze datum vrij in je agenda, want het belooft een inspirerende dag vol kansen en ideeën te worden!

Meld je aan via de zwarte button en vanuit JobOn zorgen we dat je via de organisatie meer informatie ontvangt.

Wie organiseert dit event?

eventmanager

Pieter Vermeer

Pieter is oprichter en directeur innovatie bij Stichting JobOn.

JobOn is erg belangrijk geweest tijdens de periode dat ik naar werk zocht, maar eigenlijk zijn ze dat nog steeds. Via hen heb ik mijn netwerk uitgebreid, met andere ondernemers aan mijn expertstatus gewerkt en ben ik onderdeel van een intervisiegroep.

- Sonja van der Steenstraten