Grip op Stress

Leerdoelen

  • Grip krijgen op je leven door stressvermindering
  • Inzicht verkrijgen waar je stress vandaan komt en hoe je signalen tijdig opmerkt bij jezelf

Herhaling van de succesvolle workshop van Jorien Baars, coach op het gebied van stress en burnout. Ken jij het gevoel en spanning die een stress-situatie met zich meebrengt en wil je weten hoe je de controle weer daarop terugkrijgt?

Jorien laat je in deze interactieve workshop ontdekken hoe je signalen van stress makkelijker bij jezelf kunt herkennen als je goed inventariseert. En hoe je grip krijgt op stress door bewust actie te ondernemen.

Samen met je medecursisten werk je aan opdrachten en sluit je af met jouw eigen actiepunten. Je krijgt concrete handvatten aangereikt, zodat jij grip krijgt op je stress en daarmee je eigen leven en je (zoektocht naar) werk.

Om de kwaliteit van de workshop  en individuele aandacht voor de cursisten te kunnen waarborgen, houden we het aantal deelnemers beperkt tot 14.

Wie organiseert dit event?

trainer

Jorien Baars

Ik help mensen die een burn-out of veel last van stress hebben, om uit de stress-modus te komen en op een andere manier te werken. Zodat ze zich beter dan ooit voelen en relaxed kunnen werken zonder stress.

eventmanager

Eduard Edeling

Voel mij thuis in een dynamische werkomgeving met jonge mensen en en nieuwe frisse ideeën. Mijn sleutelwoorden zijn gedrevenheid en empathie. De uitdaging bij JobOn ligt voor mij in het helpen van mensen die even in between jobs zijn. Zodat ik hen met nieuw aangeleerde vaardigheden en inzichten aan de slag kan laten gaan.

eventmanager

Kristel Cox

Vanuit verbinding vind ik het leuk om nieuwe inzichten, inspiratie op te doen en mensen te ontmoeten. Vandaar dat ik ook met enthousiasme workshops organiseer voor JobOn. Ik denk graag in mogelijkheden en vind het daarin een uitdaging om op een creatieve manier en out-of-the box te denken. Inmiddels heb ik zelf ervaren hoe leuk en waardevol netwerken kan zijn. Dit gun ik een ander ook en vind het leuk om daarin de verbindende factor te zijn.

Probeer open te staan voor alles wat er op je pad komt, heb vertrouwen, want er komt echt wel weer iets leuks voorbij. Wanneer is niet bekend, maar ga intussen zoveel mogelijk workshops e.d. volgen, nieuwe mensen ontmoeten, gesprekken voeren en dan kom je er wel.

- Ilse (Team Hoorn)