Grip & Focus op je werk

Leerdoelen

  • Hoe je zélf kunt zorgen voor ruimte en rust in je hoofd
  • Tijd overhouden voor wat echt belangrijk is
  • Je planning de baas blijven
  • Hoe je grip houdt op je eigen kostbare tijd

Soms komt er zoveel op je af, waardoor ontspannen en genieten niet zo gemakkelijk gaat en dat je merkt dat je grip verliest. Door de huidige omstandigheden kan dit versterkt worden, omdat werk en privé meer door elkaar lopen. Het thuiswerken kan enerzijds prettig zijn, anderzijds kan dit extra stress en onrust met zich meebrengen.

In het webinar Grip & Focus op je werk laat, stresspreventie coach Janneke Huijben, ons ontdekken hoe je ervoor zorgt dat je weer grip krijgt op je werk en hoe je meer kunt gaan genieten van je vrije tijd. Hoe je gemakkelijker prioriteiten kunt stellen, zodat je planning en tijd de baas blijft. Werken wordt effectiever en je kunt thuis gemakkelijker focus houden op dát wat je aandacht nodig heeft.

Dit Webinar heeft een praktische insteek, zodat je ná je deelname meteen in actie kunt komen!

Wie organiseert dit event?

trainer

Janneke Huijben

Ruimte geeft Rust - Janneke Huijben Ik gun jou als ondernemer rust in het hoofd, zodat je met passie kunt blijven ondernemen en aan het eind van de dag dát hebt gedaan wat je wilde doen. Dat doe ik door middel van praktische coaching, waarin ik je leer hoe je makkelijk prioriteiten kunt stellen, zodat je tijd overhoudt voor datgene wat écht aandacht nodig heeft. Nooit meer in het weekend achterstanden wegwerken, hoe klinkt dat voor jou?

eventmanager

Nathalie Sulman

Ik geloof dat door te doen wat je het allerliefste doet je niet alleen van waarde bent voor jezelf, maar ook voor anderen. Daarom is het mijn missie om jou te helpen jouw droombaan te vinden of te creëren

Ik heb JobOn ervaren als een positieve organisatie, waarin je je gekend weet en waar je de mogelijkheid wordt geboden om je vaardigheden te versterken, je persoonlijk te ontwikkelen en je netwerk te vergroten. De werkzaamheden voor JobOn gaven mij energie en een gevoel van waarde. Juist als je werkzoekend bent kan dat echt een verschil maken in hoe je je werkloosheid ervaart.

- Carolien (Elst)