• flow & fun

Gewoon niet doen, laat het maar gebeuren!

Leerdoelen

 • Leer luisteren naar je gevoel
“Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg”? Wie is er niet groot mee geworden? Maar wat is dat dan gewoon? En wie bepaalt nou eigenlijk die norm?

Terwijl we allemaal verschillend zijn met unieke eigenschappen en talenten, is ons soms al heel jong aangeleerd om ons aan te passen aan wat “normaal” gevonden wordt.

Het is dus niet zo vreemd dat als je iets wilt veranderen zoals een nieuwe baan of een bedrijf wilt starten, je dan even niet weet hoe je het aan kunt pakken. Hoe luister ik weer naar mijn gevoel? Hoe vertrouw ik weer op mezelf?

Tijdens deze workshop gaan Esther en Erwin met jou op zoek naar wat ervoor nodig is om te kunnen zeggen “ik doe maar niet gewoon!”, zodat jij de eerste stappen in een nieuwe richting kunt zetten.

Ze doen dit op een interactieve, energiek en respectvolle manier waardoor je met nieuwe inzichten en meer durf verder op weg kunt.

Over de sprekers:

Erwin de Boer is eigenaar van “Deboerbegeleiding”. Hij begeleidt en adviseert organisaties, groepen en individuen. De nadruk ligt hierbij op herkenning van een patroon waarin iemand vast zit en het hervinden van het ongelimiteerde potentieel aan mogelijkheden.

Esther Korteweg is wandelcoach bij Mindful Run. Zij werkt volgens de effectieve MR-methode: lichaamsbeweging zonder prestatiedruk in combinatie met ademhaling, cognitieve en mentale coaching in de buitenlucht. Stap voor stap werkt zij samen met jou aan je fysieke, mentale en emotionele herstel, zodat je je eigen kracht weer op kan bouwen.

 • eventmanager

  Rina Dekker

  Ik ben een enthousiast, gedreven, betrouwbaar en sociaal betrokken persoon met een gezonde dosis humor maar wel iemand die ook haar verantwoordelijkheden durft te nemen. Na jaren gewerkt te hebben op de financiële afdeling bij diverse bedrijven, werd het tijd mijn vleugels uit slaan en op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Een baan die ik met passie kan gaan uitvoeren en waar ik elke dag met plezier naar toe zal gaan. Begin 2020 ben ik gestart met de opleiding tot stresscounseling coach en mijn doel is om eind 2020, begin 2021 mijn eigen bedrijf te kunnen starten. Mijn visie: vrouwen die net als ik het vertrouwen in en liefde voor zichzelf zijn verloren, weer te helpen in hun kracht te gaan staan en daarmee de vrouw te kunnen gaan worden, die ze zelf graag zouden willen zijn. Ken jij iemand die mijn hulp zou kunnen gebruiken of zou je graag zelf met mij in gesprek willen gaan, dan twijfel niet, maar neem contact met mij op, dan kijken we samen wat ik voor hem/haar of jou kan gaan betekenen.

 • over de trainer

  Esther Korteweg

 • over de trainer

  Erwin de Boer

“Wat mij energie gaf om door te gaan waren de events die ik heb mogen organiseren als vrijwillig eventmanager en de positieve reacties die je krijgt van de deelnemers. Daarnaast leerde ik zelf veel, vergrootte ik mijn netwerk en zichtbaarheid en deze ervaring staat natuurlijk goed op mijn cv.”

- Dennis (50, ‘s Gravenzande)