• coaching

Gebruik je briljante brein

Leerdoelen

  • Wordt baas van je eigen gedachten.
  • Krijg meer grip op het vinden van de baan die bij je past.
Je brein is briljant en tot zoveel in staat! Maar ken je de gebruiksaanwijzing? Mijn naam is Jolanda van Velsen en ik ben talentcoach. De werking van het brein inspireert mij en zet mij aan tot coaching en verder onderzoek.

Een hoofd vol belemmerende gedachten maakt het moeilijk om je te voelen en te gedragen zoals je graag wilt. Je communicatie en samenwerking met anderen gaat niet soepel. Het vinden van een fijne baan en het leven van een gelukkig leven lijkt maar niet te lukken. Herkenbaar?

Wat gaan we doen?

In deze Webinar krijg je inzicht in hoe je brein werkt. Hoe je gedachten je geluk beïnvloedt. Vormen jouw gedachten een bedreiging of een uitdaging? Ervaar hoe je meer grip krijgt op je eigen gedachten en hoe je hierdoor je communicatie en samenwerking verbetert en meer invloed krijgt op je het vinden van de baan die bij je past.

Jolanda is een talentcoach en helpt mensen met ineffectieve communicatiepatronen, individueel en in groepen, op een speelse wijze hun eigen grootsheid te (her)ontdekken. Mensen komen bij haar wanneer ze zich niet gezien en gewaardeerd voelen in de communicatie en samenwerking. Bij haar krijg je inzicht in je eigen gedrag en helpt ze je effectiever te communiceren en samen te werken en daarmee aan meer invloed en voldoening.

  • eventmanager

    Florence Stuurland

  • over de trainer

    Jolanda van Velsen

“Ik solliciteer, netwerk en help anderen graag verder. Deze combinatie vind ik terug in de vrijwilligersfunctie van eventmanager. Ik ontmoet daarbij nieuwe mensen en luister graag naar hun verhalen en ervaringen”

- Theo (Breda)