Ervaar rust én nieuwe energie met mindful wandelen!

Leerdoelen

  • Maak kennis met mindful wandelen.
  • Ervaar de positieve effecten van bewust bewegen in de natuur.
  • Kom in beweging om daarna weer fris & geïnspireerd aan de slag te kunnen.

NATURE HAS YOUR BACK - “Going to the woods, is going home.”

Ben je nieuwsgierig naar wat wandelen in de natuur met je doet? Of wens je meer rust in de waan van de dag? Tijdens deze Mindful Walk van VislaVie Coaching & Training word je je bewust van de positieve effecten van mindful bewegen in de natuur. 

De Mindful Walk wordt online begeleid. Je gaat zelf de deur uit naar je favoriete groene plek, dit kan ook een park om de hoek zijn. Mobiel mee, Zoom geïnstalleerd en oortjes in.    

Mindful Walk is wandelen op een ontspannen én effectieve manier; een manier van bewegen met aandacht voor bewustwording. Deze manier van wandelen zorgt ervoor dat je uit de gewoonte wordt gehaald om altijd maar haast te hebben en leert je meer stil te staan in het hier & nu. Tijdens dit event wandelen we veelal in stilte, doen we mindfulness -en ademhalingsoefeningen en gebruiken we de natuur als inspiratiebron. Aan het eind van de sessie ervaar je meer ontspanning en meer energie & inspiratie, wat doorwerkt in je zoektocht naar een nieuwe baan of opdracht! VislaVie maakt gebruikt van de succesvolle Mindful Walk Methode van Mindful RunⓇ Nederland.

De wandeling duurt 1 uur.

Patricia Hoekstra van VislaVie Coaching & Training begeleidt de wandeling (www.vislavie.nl). Patricia is wandelcoach, Mindful Walk & Run trainer en Bosbadgids i.o.. Over Patricia: "Zijn in de natuur geeft mij het gevoel dat ik LEEF en deze intense beleving werkt door in mijn coaching en trainingen. Dat wat er werkelijk toe doet, komt als vanzelf tot leven in het groen. Er ontstaat ruimte voor een verruimde blik op jezelf en je mogelijkheden. En als dan de twinkeling in je ogen verschijnt en je weet dat het klopt.., daar word ik intens blij van."

Gun jezelf een mindful momentje, zet nu de eerste stap en meld je aan!


Blijf automatisch op de hoogte

Niet elke keer naar de website gaan om events te zoeken? Dat kan! Meld je aan voor onze nieuwsbrief en wij brengen je elke twee weken automatisch op de hoogte van alle nieuwe events, blogs en kansen voor jouw loopbaan.

nieuwsbrief

Wie organiseert dit event?

trainer

Patricia Hoekstra

“Ik leer je anders kijken van waaruit nieuw perspectief ontstaat!” Na 10 jaar ervaring als (loopbaan)Coach & Trainer bij de Nederlandse Spoorwegen, heb ik gekozen voor een eigen vorm van coaching & training; Transformerend co-active coaching, plus de praktische aanpak van Vitaliteitscoaching & -training. Bij mij staat een veilig & open-hartig contact centraal, waarin alles normaal is, want dan is er ruimte voor vrij onderzoeken & ontdekken. Ik nodig je uit te luisteren naar dat wat er leeft in jou, in je project of situatie waardoor nieuwe betekenisgeving ontstaat en bewustzijn m.b.t. hoe je je wilt verhouden tot het (dagelijks) leven. Via uitnodigende, intuïtieve oefeningen help ik anderen in het verruimen van hun bewustzijn, in het beter snappen van ‘wat werkt voor jou’ en in het proces van keuzes maken. Je vertrekpunt verandert waardoor nieuwe mogelijkheden zichtbaar worden.

Door het bijwonen van de events heb ik meer inzicht gekregen in wie ik ben, wat ik kan en wat ik wil! Dit zelfinzicht heeft mijn zelfvertrouwen en vaardigheden vergroot.

- Paul (Team Breda)