Energy Goes Where Attentions Flows!

Leerdoelen

  • Hoe zet je verbeelding om in daden?
  • Hoe ontplooi je je creativiteit?
  • Hoe maak je van een collage een reminder?

Energy Goes, Where Attention Flows!

Tijdens deze online training zal Collage Coach Nathalie Salders je inspireren, motiveren, enthousiasmeren en activeren om creatief aan de slag te gaan met het maken van een collage. Ik hoor je denken " gewoon scheuren, knippen en plakken zoals ik vroeger als kind deed?". Dat klopt, een of meerdere collages maken om in verbinding te komen met jezelf en/of met anderen. Werken met collages kunnen je ondersteunen bij het ontwikkelen van nieuwe visies, het verfijnen van ideeën en het tastbaar maken van je doelen. Het kan je helpen dichter bij je gevoel te komen. Het kan fungeren als communicatie middel om veranderingen en doelen bespreekbaar te maken.

Men kan het inzetten als geheugensteun.

Een collage, een geweldig creatief werkstuk waarvan ieders verbeeldingskracht AAN gaat! Mits er genoeg animo is zal deze training vervolgd worden met eveneens een online event op een nog te bepalen datum waarbij we dan meer de praktische kant gaan opzoeken.


Blijf automatisch op de hoogte

Niet elke keer naar de website gaan om events te zoeken? Dat kan! Meld je aan voor onze nieuwsbrief en wij brengen je elke twee weken automatisch op de hoogte van alle nieuwe events, blogs en kansen voor jouw loopbaan.

nieuwsbrief

Wie organiseert dit event?

trainer

Nathalie Salders

Wat super fijn dat ik als collage Coach de gelegenheid krijg om jou te mogen inspireren, motiveren, enthousiasmeren en activeren om creatief aan de slag te gaan met het maken van een collage.

eventmanager

Harold Van Genderen

Ik vind het erg leuk om te organiseren, motiveren en enthousiasmeren en ben ik maatschappelijk betrokken.

Geloof in jezelf en investeer tijd en aandacht in persoonlijke ontwikkeling!

- Esther (Team Eindhoven)