Een burn-out? En hoe nu verder (deel 2 van een tweeluik)

Leerdoelen

  • Deelnemers hebben inzicht in de patronen waardoor ze een burn-out kregen.
  • Deelnemers kunnen met technieken uit bosbaden/forest bathing zorgen voor ontspanning in hun leven.

Let op, voor dit evenement is het vereist dat je ook deel één volgde op 22 september.

Op pad met de bosbadcoach!

Veel mensen die een burn-out hebben gehad, krijgen er later nog een. Om een volgende burn-out te voorkomen leven veel mensen hun leven op de handrem. Want wat nu als ze weer in die valkuil trappen.

Je stresssysteem heeft een flinke opdonder gehad door de burn-out en je bent extra gevoelig voor spanningen.  In deze wandeling gaan we op zoek naar de manier waarop je die spanningen te lijf kunt gaan om zo een volgende burn-out te voorkomen.

Misschien ben je inmiddels helemaal hersteld van je burn-out, maar nog steeds ben je gevoeliger voor stress dan voordat je uitviel. Daarom verwerk ik in dit tweeluik ook elementen van forest bathing/bosbaden. Met een bosbad kan je je stresssysteem kalmeren en de natuur heel intens beleven. De natuur die er altijd voor je is, en waar je na deze wandeling ook naar terug kan gaan als de spanning te  hoog is opgelopen.

Waarom aanmelden?

Als eerste omdat je nieuwe mensen leert kennen en inspiratie krijgt binnen een open en veilige omgeving. JobOn bijeenkomsten zijn kleinschalig en dat wordt door onze bezoekers met een 8+ gewaardeerd. Onze deelnemers halen energie uit de sfeer en binnen onze groepen is er altijd ruimte voor een stukje coaching om jou echt verder te helpen. Wist je dat deelnemers van JobOn bijeenkomsten 30 dagen sneller een baan vinden?


Tweeluik

Dit evenement maakt deel uit van een tweeluik waarin we dieper ingaan op de burn-out. Dit is het tweede en daarmee laatste deel. Deel één vond plaats op 22 september.


Blijf automatisch op de hoogte

Niet elke keer naar de website gaan om events te zoeken? Dat kan! Meld je aan voor onze nieuwsbrief en wij brengen je elke twee weken automatisch op de hoogte van alle nieuwe events, blogs en kansen voor jouw loopbaan.

nieuwsbrief

Wie organiseert dit event?

eventmanager

Ada de Vette

Ik coach mensen beter uit hun burn-out. Een burn-out zie je vaak niet aankomen. Zo ben je nog aan het knallen, zo zit je thuis op de bank en weet je het niet meer. Er waren misschien aanwijzingen dat het niet goed ging, maar die heb je genegeerd.

Fantastisch! Wat een mooi platform. Wanneer je na ontslag in eens niet meer ergens bij hoort, bij betrokken bent dan is betrokken zijn bij JobOn heel fijn.

- Mira Blom