Droombaanspel met werkzoekenden in Hoorn

Leerdoelen

  • Ontdek wat bij je past
  • Ontmoet mede werkzoekenden uit jouw regio
  • Vergroot je netwerk
  • Zet stappen richting jouw droombaan

Weet jij welke baan bij jouw past? Ontdek wat jouw droombaan is en krijg inzicht in waar je blij van wordt. In dit online event ontmoet je andere werkzoekenden uit de regio Hoorn, waarmee je gelijk kunt netwerken. Met elkaar gaan we aan de slag met interactieve oefeningen om jouw wensen en acties richting jouw nieuwe droombaan te vergroten. 

Ga tijdens het droombaanspel samen met ons op zoek naar wat jouw ideale baan is en wat jij zelf kunt doen om je droombaan te vinden. Wat wilde je worden toen je klein was? Hoe ziet je droombaan eruit? Wie zou kunnen helpen om de eerste stap te zetten naar je droombaan? We gebruiken de kennis van de groep en gaan samen op expeditie naar de vragen en antwoorden die jij hebt.

Na de plenaire opening ga je in een groep van 3, 4 of 5 personen het droombaanspel spelen. Het spel bestaat uit 6 stappen waarbij je in gesprek gaat met de andere deelnemers die net als jij in-between-jobs zijn of actief een baan zoeken. Zo help je elkaar verder en vergroot je gelijk je netwerk in de regio. Speel je mee? 

JobOn Career Games
De zoektocht naar passend werk is een zoektocht vol obstakels, dilemma’s, keuzes, diepte- en hoogtepunten. De zoektocht is vergelijkbaar met het spelen van een spel, als een puzzel met diverse puzzelstukken die samen moeten komen. Bij de JobOn Career Games ondersteunen we werkzoekenden tijdens de zoektocht naar werk via interactieve spelvormen en netwerkbijeenkomsten. Deze periode organiseren onze eventmanagers diverse workshops, webinars en wandelingen in het kader van de JobOn Career Games. 

 

Wie organiseert dit event?

eventmanager

Petra Van der Vlugt

“Het mooie aan deze rol vind ik dat je andere mensen helpt op allerlei gebieden die met solliciteren te maken hebben, maar ook dat je er als werkzoekende zelf ontzettend veel profijt van kunt hebben. Ik heb intussen een enorm netwerk, het heeft mij leuke nieuwe vriendschappen opgeleverd en heel veel kennis over solliciteren, persoonlijke ontwikkeling en coaching.”

- Barbara (Gouda)