Drieluik: Hink, stap, spring in je netwerk! Live-event (Deel 2 van 3)

Leerdoelen

  • Ontdek wat netwerken inhoudt
  • Herken verschillende netwerkstijlen
  • Sta voor wie je bent en wat je kunt
  • Verdiep je in de netwerketiquette
  • Leer hoe je netwerkcontacten onderhoudt

Netwerken is een krachtig middel om jouw carrière naar nieuwe hoogten te tillen! Door het opbouwen en onderhouden van professionele relaties binnen jouw vakgebied, kun je toegang krijgen tot waardevolle informatie, sollicitatietips en aanbevelingen voor potentiële werkgevers. Maar dat is nog lang niet alles!

Netwerken werkt!

Netwerken biedt ook de kans om nieuwe mensen te ontmoeten, trends en ontwikkelingen in de branche te ontdekken en meer te weten te komen over verschillende bedrijven en organisaties binnen jouw vakgebied. En wie weet wat voor onverwachte kansen er nog op je pad komen!

Wat gaan we doen?

Dit drieluik bestaat uit drie workshops die je netwerkvaardigheden vergroten:

Drieluik 1: Online-sessie | 1 juni

Bij de eerste online kennismaking helpen we je op weg met de e-learning die de basis vormt voor dit drieluik. In deze online training ga je aan de slag met het thema netwerken. Je gaat ontdekken wat netwerken inhoudt, leert meer over verschillende netwerkstijlen, hoe je een netwerk onderhoudt en veel meer. Dit komt allemaal aan bod in deze online training. 

Drieluik 2: Live-event | 8 juni

Het is nu tijd om meer de inhoud in te gaan! Tijdens een live event op locatie in Groningen krijg je tips en advies van coach Nathalie Sulman. Tijdens deze ochtend gaat Nathalie inzoomen op:

  • Wat geloof jij over netwerken? Heb je beperkende overtuigingen?
  • Ontdekken van manieren van netwerken die je (wel) passen.
  • Het uitwisselen van tips & ervaringen.

Drieluik 3: Meet-up | 22 juni

Tijdens deze meet-up gaan we, al wandelend, met elkaar in gesprek om ervaringen uit te wisselen over de opgedane kennis en ervaring tijdens de eerdere events. Ook is er ruimte om onderling verder te netwerken en kunnen verdere contacten worden gelegd.

We ontmoeten je graag!

NB: Deze workshop is onderdeel van een drieluik. De andere data zijn 1 juni en 22 juni.

Wie organiseert dit event?

trainer

Nathalie Sulman

Ik geloof dat door te doen wat je het allerliefste doet je niet alleen van waarde bent voor jezelf, maar ook voor anderen. Daarom is het mijn missie om jou te helpen jouw droombaan te vinden of te creëren

eventmanager

Wendy Hereijgers

Verantwoordelijk, mensgericht, leergierig, verbinder en positief.

eventmanager

Carolien Pathuis

Ik ben een enthousiaste resultaatgerichte regelaar én kritische denker. Ik geniet van een gesprek met diepgang tijdens een wandeling of onder het genot van een kop thee.

De periode bij JobOn heeft me laten ervaren dat ik het leuk vind om nieuwe dingen te leren en heeft me zelfvertrouwen gegeven. Mijn JobOn ervaring heb ik met enthousiasme besproken tijdens mijn sollicitatie gesprek. Ik kan de opgedane kennis en ervaring toepassen in mijn huidige baan.

- Ineke (Olst)