Cocreëren met JobOn

Leerdoelen

  • Na deze sessie heb je de contouren van je volgende event gemaakt

Stichting JobOn is de landelijke vrijwilligersorganisatie voor en door werkzoekenden. Samen met vrijwlligers uit onze community organiseren we maandelijks tientallen workshops, webinars en wandelingen waarbij werkzoekenden werken aan hun persoonlijk leiderschap in de zoektocht naar werk. We hebben nu tientallen vrijwilligers die bij JobOn zijn aangesloten en vanuit de rol als eventmanager lokale bijeenkomsten organiseren om werkzoekenden te inspireren tijdens de zoektocht naar passend werk.

Speciaal voor onze eventmanagers organiseren we dinsdagmiddag een online cocreatie- en werksessie. Tijdens deze meeting helpen eventmanagers elkaar om hun eerst volgende event vorm te geven en zijn Petra van der Vlugt en Danny Stigter van JobOn aanwezig om tips te delen!

Eventmanager worden?

Ben je geen eventmanager bij JobOn, maar wel nieuwsgierig? Dan kan je contact opnemen met Danny Stigter van JobOn via danny@jobon.nl of via 06 4086 1925 of kijken op www.jobon.nl/eventmanagers/ zodat je kunt verkennen of jij ook tijdelijk ons team kan komen versterken. Waarom? Bekijk onderstaande video:

“Waarom zou ik gaan?” – De meerwaarde van onze live events

Als eerste omdat je nieuwe mensen leert kennen en inspiratie krijgt binnen een open en veilige omgeving. Op de locaties houden wij ons aan de maatregelen, maar bieden we je toch de mogelijkheid om even te socialiseren.

JobOn bijeenkomsten zijn kleinschalig en dat wordt door onze bezoekers met een 8+ gewaardeerd. Onze deelnemers halen energie uit de sfeer binnen de groepen. Binnen onze groepen is er altijd ruimte voor een stukje coaching om jou echt verder te helpen. Wist je dat deelnemers van JobOn bijeenkomsten 30 dagen sneller een baan vinden?

Wie organiseert dit event?

eventmanager

Danny Stigter

Hallo! Ik ben Vrijwilligerscoördinator bij JobOn en heb het voorrecht dat ik per jaar heel veel mensen mag begeleiden in hun zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Als je bij ons Event manager wordt krijg je nieuwe impulsen, vergroot je je netwerk aanzienlijk en mag jij organiseren waar jij behoefte aan hebt! En mooiste is dat je daarmee anderen ook een kans geeft deze workshops gratis bij te wonen. Wil je meer weten? Meld je dan aan als Event manager!

eventmanager

Petra Van der Vlugt

Ik ben een sociaal, ondernemend en enthousiasmerend persoon. Ik werk het liefst met en voor mensen. Mijn kracht ligt in het leggen en onderhouden van persoonlijke contacten.

Kijk tegen welke overtuigingen jij aanloopt en ga daarmee aan de slag. Door ze om te buigen voor positieve overtuigingen zal jij datgene kunnen gaan doen wat je zo graag wilt.

- Rachel (Team Maassluis/Vlaardingen/Schiedam)