Aan de slag met je cv?

Leerdoelen

  • benoemen waar je goed in bent
  • dit te verwerken in je cv

Partnerevent Bibliotheek Mar en Fean | JobOn

Een cv maken kan behoorlijk lastig zijn. Wat zet je er wel, en wat juist niet? Hoe je kan opvallen?

Tijdens deze online bijeenkomst ga je met elkaar in gesprek en krijg je handvatten om een goed cv op te stellen en je werkervaring concreet te beschrijven en te koppelen aan jouw vaardigheden.

Het is geen bijeenkomst waar je gewoon een cv gaat maken. Je leert om je kernkwaliteiten nog beter te vertalen naar je cv en werkervaring zo duidelijk te maken dat het aansluit bij de vraag van eventuele werkgevers.

Door de interactieve opdrachten en stimulerende gesprekken hopen we op nieuwe inzichten. Hier kun je dan direct verder mee aan de slag!

Deze online bijeenkomst geeft werkzoekenden een kans om elkaar op een laagdrempelige manier te ontmoeten, te netwerken en kennis en ervaringen te delen.

Deze bijeenkomst wordt twee keer georganiseerd, om zoveel mogelijk mensen de kans te geven aan te schuiven. Je kiest zelf welke dag jou het beste uitkomt en je meldt je voor 1 van deze 2 data aan.
Een dag voor de bijeenkomst krijg je de inloglink via e-mail toegestuurd.

Dit is een samenwerking met JobOn, de landelijke community voor werkzoekenden. Tijdens de bijeenkomsten wordt er gebruik gemaakt van de JobOn-toolkit. Klik hier om naar de website te gaan, hier heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van de events en onlinetrainingen van JobOn die aanvullend zijn op de workshops in de bibliotheek.


 

Sta open voor alle mogelijkheden die op je afkomen. Kies dan voor wat het best bij jou past. Het uitbreiden van mijn netwerk was zeer waardevol. Je komt bij JobOn veel gelijkgestemde mensen tegen en ook trainers en coaches die veel waardevols te bieden hebben.

- Danielle (Den Bosch)