5x5 netwerk challenge (premium)

Leerdoelen

  • Kennis opdoen over wat netwerken inhoudt
  • Inzicht krijgen in hoe netwerken je kan helpen om je doel te bereiken
  • Ervaring opdoen met verschillende vormen van netwerken
  • Geïnspireerd worden om samen met anderen te netwerken
  • Je persoonlijk netwerk actief inzetten om een zelf gekozen doel te bereiken

Wil jij ervaren hoe je (beter) kunt netwerken en optimaal de regie kunt nemen over jouw carrière? Tijdens deze vijfdaagse challenge leer je meer over wat netwerken jou kan brengen en ga jij samen met anderen netwerken actief inzetten om jouw doel te bereiken! Deelnemers van de vorige editie zagen hun netwerkactiviteit in één week toenemen met 40% en gaven aan meer plezier in het netwerken te hebben!

Het doel van deze challenge is om jou in je kracht te zetten om leiderschap te nemen over je loopbaan. Het maakt niet uit of je een baan zoekt (actief/passief), je netwerkkennis en/of vaardigheden wilt verbeteren of het gewoon leuk vindt om met anderen te netwerken. Iedereen is welkom!

5 dagen lang word je geïnformeerd én geïnspireerd. Zo ontvang je elke ochtend een korte videoboodschap met een tip. Dagelijks maak je een opdracht. Op een zelf gekozen moment bespreek je de uitkomsten met een peer group van 5 buddy’s. 5x5 kansen op succes dus!

Hoge waardering van deelnemers
Deelnemers waarderen de challenge met een 8! Enkele reacties van deelnemers:

👉  "Ik vond het een inspirerend en stimulerend programma."
👉  
"Goed om een stok achter de deur te hebben met opdrachten."
👉  
"Ik heb weer meer tools en drive gekregen."
👉  
"Netwerken is niet zo moeilijk als ik dacht."
👉 "Ik heb in eerste instantie geen slecht beeld van netwerken. Toch is het zo - als je een lange tijd eruit bent geweest - dat het lastig is om die stap te nemen om weer te gaan netwerken. Deze 5x5 netwerk challenge heeft mij geactiveerd. Het is waardevol om de theorie over netwerken én praktijkcases te zien. Ook het reflecteren met de mensen via de WhatsApp-groep is hartstikke leuk en leerzaam."

 

Deelnemers van de vorige edities hebben meegewerkt aan een impact-meting omdat JobOn graag de effectiviteit van deze challenge meet. Daaruit blijkt dat deelnemers zeer positief antwoorden op de volgende stellingen:

✅  Ik weet wat netwerken mij zou kunnen brengen
✅  Ik weet hoe ik anderen zou kunnen helpen door te netwerken
✅  Ik heb plezier in netwerken
✅  Ik heb ervaring met netwerken

Wil jij ook volmondig 'ja, helemaal mee eens' zeggen op bovenstaande stellingen? Meld je dan nu aan voor deze 5x5 netwerk challenge. Deelname aan dat premium-programma van Stichting JobOn kost €30.


Praktische informatie
Deze challenge duurt van 1 tot 5 februari. Reserveer per dag minimaal 90 minuten om de theorie te lezen, opdrachten uit te voeren en contact te hebben met je intervisiegroep. Indien je één van de vijf dagen verhinderd bent, dan is dat geen probleem omdat je tot 15 februari de tijd hebt om de opdrachten uit te voeren. De challenge wordt uitgevoerd via WhatsApp. Zondag 31 januari verbinden we groepjes van circa 5 spelers via WhatsApp zodat je samen met anderen de challenge kunt doorlopen. Als je een ticket hebt gekocht, dan ontvang je zondag 31/1 een informatiemail met nadere toelichting en de uitnodiging om jezelf aan te melden voor de WhatsApp-groep van de challenge, in deze WhatsApp-groep komen alle opdrachten en kan je contact onderhouden met de andere spelers van de challenge.

Kickoff-bijeenkomst maandang 1 februari om 9.00 uur
De challange start maandagochtend om 9.00 uur met een online kickoff-bijeenkomst van 45 minuten, daarin krijg je ook direct de gelegenheid om je groepsgenoten te ontmoeten en met elkaar één of twee vervolgafspraken in te plannen om de opdrachten te bespreken. Indien je op dat tijdstip bent verhindert, dan is dat geen probleem omdat alle informatie ook terug is te lezen in de WhatsApp-groep waar jij onderdeel van wordt.

Ticket €30
Deelname aan de 5x5 netwerkchallenge kost €30. In tegenstelling tot bijna alle diensten van JobOn betaal je hierbij niet na afloop een vrijwillige donatie, maar een vast bedrag van te voren. Je kunt je tot 5 dagen voor het event aanmelden en dan ontvang je van JobOn een betaallink die je voor 30 janauri moet betalen zodat je een toegangsticket krijgt voor deelname aan deze premium-dienstverlening. Let op: de automatische emailbevestiging die je ontvang is onjuist omdat daarin niet is opgenomen dat dit specifieke programma €30 kost.

Wie organiseert dit event?

eventmanager

Pieter Vermeer

“Het mooie aan deze rol vind ik dat je andere mensen helpt op allerlei gebieden die met solliciteren te maken hebben, maar ook dat je er als werkzoekende zelf ontzettend veel profijt van kunt hebben. Ik heb intussen een enorm netwerk, het heeft mij leuke nieuwe vriendschappen opgeleverd en heel veel kennis over solliciteren, persoonlijke ontwikkeling en coaching.”

- Barbara (Gouda)