De maand van het verhaal: 'Storytelling'

Verhalen vertellen doen we al zolang de mensheid bestaat. Denk aan de muurschilderingen die de eerste mensen maakten. Dat was destijds dé manier om te vertellen aan anderen wat er allemaal gebeurde! We maken een sprong naar nu en leggen je uit hoe jij jouw verhaal kunt vertellen, bijvoorbeeld tijdens een sollicitatie. Gedurende de maand juni 2022 hebben onze eventmananagers allerlei gave events rondom 'het verhaal' opgezet. Daarnaast publiceren we enkele blogs die dit ondersteunen.

Benieuwd wat 'Storytelling' nou eigenlijk is? Lees dan onze laatste blog.

De volgende events rondom 'het verhaal' zijn er voor je om bij te wonen

Meetup: Online koffiemomentjes

Om even gezellig bij te kletsen, zoals vanouds bij de koffiemachine, hebben onze eventmanagers tijdens de maand van het verhaal op vrijdagochtend een aantal momenten ingepland. Je kunt gewoon aansluiten en even meekletsen! Vergeet je jouw kop koffie of thee niet?

De eventmanagers die dit mogelijk maken

JobOn is een netwerk van vrijwilligers die zich, als eventmanager, inzetten om voor jou allerlei events te organiseren voor jouw loopbaan. Denk aan een stukje inspiratie, tips & tricks of gewoon een goede wandeling om meer inzicht te krijgen in wie je bent. De maand van het verhaal is volledig opgezet door een groep van eventmanagers die het tijd vonden voor een reeks evenementen rondom 'het verhaal'. Dit is het team achter de events.

Wil je ook anderen helpen met de evenementen die je opzet? Word dan eventmanager voor JobOn! Bekijk alle informatie op de website en meld je aan.

Eventmanager