Create your own future

Leer jezelf positief te profileren tijdens een sollicitatiegesprek! Neem deel aan één of alle workshops ‘Create your OWN Future’ . Tijdens deze workshops leggen we de focus op het vergroten van jouw zelfbewustzijn. Door jouw zelfinzicht te vergroten, het kennen van je kwaliteiten, weten wat jouw ontwikkelpunten zijn en welke doelen jij nog moet bereiken, zal jouw zelfvertrouwen groeien en ben je in staat om jezelf te blijven ontwikkelen en persoonlijke groei door te maken.

Bekijk alle workshops & data

Creëer bewustzijn

Door jouw zelfbewustzijn aan te pakken, ben je in staat om jouw denkwijze aan te passen. Immers zelfkennis en reflectie maken dat je bewust investeert in jouw persoonlijke ontwikkeling en dat je leert van jouw eigen gedrag. Met als gevolg dat jij je steeds beter weet te profileren in het werkveld, jouw loopbaan carrière en privé sfeer.

Weet jij bijvoorbeeld waar jij je meeste energie en tijd in steekt? Door inzicht te hebben op de ‘zaken’ waar jij geen invloed op hebt en bewust te zijn van wat jij met je energie doet, leer jij negatieve energie om te zetten in positieve energie en hier op adequate en effectieve wijze mee om te gaan.

Wat leer je tijdens deze workshop(s)?

De workshop is interactief. Tijdens de sessies ga jij aan de slag met diverse opdrachten om jouw zelfbewustzijn te vergroten. Na afloop van deze workshop:

  • Gebruik jij je energie voor positieve doeleinden.
  • Weet jij wat jouw kwaliteiten zijn.
  • Heb jij inzicht in jouw visie en doelen.
  • Ben jij in staat om je beter te profileren tijdens een sollicitatiegesprek.
  • Kan jij jouw opgedane kennis en zelfvertrouwen inzetten op meerdere aspecten in je leven.

Data en aanmelden

Ben jij ook klaar voor een positieve verandering in je leven? Meld je aan en doe gratis mee met één of alle workshops. Het programma is zo ontwikkeld dat, als je niet het hele programma bij kunt wonen, je ook met een losse workshop mee kunt doen. Let op: Voor elke workshop is er beperkt plek!