• ondernemerschap

  • coaching

  • personal branding

Diana: "Organiseren zit in mijn bloed"

Het aantal workshops achter haar naam groeit en groeit: Diana Sterken is eventmanager van de maand. "Organiseren zonder budget kan soms best spannend zijn, maar organiseren zit in mijn bloed. Met een open houding kan je al veel bereiken, en veel mensen en locaties zijn zeer bereidwillig. Als eventmanager heb ik ook veel ervaring opgedaan in netwerken."

Van de elevator pitch tot mindfulness: de events van Diana hebben voor ieder wat wils. Zelfs de Argentijnse tango kwam langs in één van haar workshops. "Ja, dat was weer eens wat anders, maar naar mijn idee ook zeker passend in hoe je leiding geeft en neemt." Waar Diana het meest trots op is? "Ik heb allemaal gave events mogen organiseren, maar het meest trots ben ik misschien nog wel op het feit dat ik via LinkedIn mensen heb benaderd die mij inspireerden, en hen heb gevraagd of ze voor JobOn een event wilden verzorgen. Dat heeft mij de meest interessante workshops opgeleverd."

Wat zoek je in een baan?
"Ik ben een geboren katalysator, organisator en een spin in het web. Een baan als teamcoach is iets wat daarom goed bij mij past, maar ik zie mijzelf ook als manager. Ik ben de oplossing voor kwaliteitsvraagstukken, omdat ik verschillende lijnen bij elkaar weet te brengen. Daarnaast weet ik klanttevredenheid en sales op een hoger niveau te brengen. Ik vind het interessant om het maximale uit mensen en bedrijven te halen om zo commerciële doelstellingen te kunnen bereiken. Dit altijd met oog voor klant en medewerkers. Functies tussen management en de werkvloer zijn voor mij interessant, omdat ik zie wat er speelt en denk in oplossingen. Hoe groter het probleem, hoe meer ik in mijn element zit."

Diana's tip?
"Sluit je aan bij JobOn en ga naar de events. Het is een inspirerende omgeving. Je doet veel contacten op, je ontmoet positieve mensen die ook op zoek zijn naar een baan, en het is erg leerzaam."

Net als Diana eventmanager worden en al lerende anderen helpen hun sollicitatievaardigheden te ontwikkelen? Check dan onze vacature voor Eventmanager.