Inspiratie voor alle thuisblijvers

JobOn is de landelijke community voor werkzoekenden. Of je nu een baan hebt of niet, JobOn helpt je met je volgende stap. Via online trainingen en webinars bieden we inspiratie voor iedereen die een volgende stap in zijn of haar carrière wil zetten.

Events in de buurt van

Online meetup Zeist
wo 03 jun
 • solliciteren

Online meetup Zeist

Tijdens deze online meet-up helpen deelnemers uit de community van JobOn elkaar. We profiteren van elkaars ervaringen, kennis en netwerk en we gaan samen aan de slag om succesvoller te solliciteren. Op deze manier breid jij je netwerk uit en kan je tijdens de online meet-up misschien wel een partner in crime vinden die als een soort sollicitatiemaatje vaker één-op-één met je kan sparren.Bij deze meet-up staan we ook stil bij solliciteren in tijden van corona, dus online solliciteren via video! Hoe zorg je dat je goed bent voorbereid om op een online sollicitatiegesprek? En hoe zorg je dat jouw pitch goed overkomt? We gaan met elkaar oefenenen en we delen onderling opbouwende feedback. Pieter Vermeer is oprichter van JobOn en hij heeft jarenlange ervaring met het coachen en begeleiden van werkzoekenden bij het maken van een krachtige video-pitch, deze tips zal hij delen. In deze meet-up is er volop ruimte om te netwerken met deelnemers uit jouw eigen regio, maar kijken we dus ook samen naar elkaars pitch. Heb je nog geen idee wat voor een baan je zoekt? Dat is geen probleem, met elkaar proberen we hier focus bij aan te brengen.JobOn heeft een samenwerking met de gemeente Zeist en de Regionale Sociale Dienst 'Kromme Rijn Heuvelrug'. Normaal gesproken organiseren we in die regio fysieke netwerkbijeenkomsten, vanwege de corona crisis kan dat momenteel niet. Daarom bieden we speciaal voor inwoners vanuit de omgeving van Zeist deze online netwerkbijeenkomst. Woon je in de buurt en wil jij je netwerk vergroten? Meld je aan!

Online meetup Leiden
wo 03 jun

Online

 • solliciteren

Online meetup Leiden

Tijdens deze online meet-up helpen deelnemers uit de community van JobOn elkaar. We profiteren van elkaars ervaringen, kennis en netwerk en we gaan samen aan de slag om succesvoller te solliciteren. Op deze manier breid jij je netwerk uit en kan je tijdens de online meet-up misschien wel een partner in crime vinden die als een soort sollicitatiemaatje vaker één-op-één met je kan sparren.Bij deze meet-up staan we ook stil bij solliciteren in tijden van corona, dus online solliciteren via video! Hoe zorg je dat je goed bent voorbereid om op een online sollicitatiegesprek? En hoe zorg je dat jouw pitch goed overkomt? We gaan met elkaar oefenenen en we delen onderling opbouwende feedback. Pieter Vermeer is oprichter van JobOn en hij heeft jarenlange ervaring met het coachen en begeleiden van werkzoekenden bij het maken van een krachtige video-pitch, deze tips zal hij delen. In deze meet-up is er volop ruimte om te netwerken met deelnemers uit jouw eigen regio, maar kijken we dus ook samen naar elkaars pitch. Heb je nog geen idee wat voor een baan je zoekt? Dat is geen probleem, met elkaar proberen we hier focus bij aan te brengen.JobOn heeft een samenwerking met de gemeente Leiden en DZB. Normaal gesproken organiseren we in die regio fysieke netwerkbijeenkomsten, vanwege de corona crisis kan dat momenteel niet. Daarom bieden we speciaal voor inwoners vanuit de omgeving van Leiden deze online netwerkbijeenkomst. Woon je in de buurt en wil jij je netwerk vergroten? Meld je aan!

Online meetup Hoorn
wo 03 jun

Online

 • solliciteren

Online meetup Hoorn

Tijdens deze online meet-up helpen deelnemers uit de community van JobOn elkaar. We profiteren van elkaars ervaringen, kennis en netwerk en we gaan samen aan de slag om succesvoller te solliciteren. Op deze manier breid jij je netwerk uit en kan je tijdens de online meet-up misschien wel een partner in crime vinden die als een soort sollicitatiemaatje vaker één-op-één met je kan sparren.Bij deze meet-up staan we ook stil bij solliciteren in tijden van corona, dus online solliciteren via video! Hoe zorg je dat je goed bent voorbereid om op een online sollicitatiegesprek? En hoe zorg je dat jouw pitch goed overkomt? We gaan met elkaar oefenenen en we delen onderling opbouwende feedback. Pieter Vermeer is oprichter van JobOn en hij heeft jarenlange ervaring met het coachen en begeleiden van werkzoekenden bij het maken van een krachtige video-pitch, deze tips zal hij delen. In deze meet-up is er volop ruimte om te netwerken met deelnemers uit jouw eigen regio, maar kijken we dus ook samen naar elkaars pitch. Heb je nog geen idee wat voor een baan je zoekt? Dat is geen probleem, met elkaar proberen we hier focus bij aan te brengen.JobOn heeft een samenwerking met de gemeente Hoorn. Normaal gesproken organiseren we in die regio fysieke netwerkbijeenkomsten, vanwege de corona crisis kan dat momenteel niet. Daarom bieden we speciaal voor inwoners vanuit de regio Hoorn deze online netwerkbijeenkomst. Woon je in de buurt en wil jij je netwerk vergroten? Meld je aan!

 • wo 03 jun

  Online

  • solliciteren

  Online meetup Helmond

  Tijdens deze online meet-up helpen deelnemers uit de community van JobOn elkaar. We profiteren van elkaars ervaringen, kennis en netwerk en we gaan samen aan de slag om succesvoller te solliciteren. Op deze manier breid jij je netwerk uit en kan je tijdens de online meet-up misschien wel een partner in crime vinden die als een soort sollicitatiemaatje vaker één-op-één met je kan sparren.Bij deze meet-up staan we ook stil bij solliciteren in tijden van corona, dus online solliciteren via video! Hoe zorg je dat je goed bent voorbereid om op een online sollicitatiegesprek? En hoe zorg je dat jouw pitch goed overkomt? We gaan met elkaar oefenenen en we delen onderling opbouwende feedback. Pieter Vermeer is oprichter van JobOn en hij heeft jarenlange ervaring met het coachen en begeleiden van werkzoekenden bij het maken van een krachtige video-pitch, deze tips zal hij delen. In deze meet-up is er volop ruimte om te netwerken met deelnemers uit jouw eigen regio, maar kijken we dus ook samen naar elkaars pitch. Heb je nog geen idee wat voor een baan je zoekt? Dat is geen probleem, met elkaar proberen we hier focus bij aan te brengen.JobOn heeft een samenwerking met de gemeente Helmond. Normaal gesproken organiseren we in die regio fysieke netwerkbijeenkomsten, vanwege de corona crisis kan dat momenteel niet. Daarom bieden we speciaal voor inwoners vanuit de regio Helmond (/Eindhoven) deze online netwerkbijeenkomst. Woon je dus in Helmond en omstreken? En wil jij je netwerk vergroten? Meld je aan!

 • wo 03 jun

  Online

  • solliciteren

  Online meetup Hengelo

  Tijdens deze online meet-up helpen deelnemers uit de community van JobOn elkaar. We profiteren van elkaars ervaringen, kennis en netwerk en we gaan samen aan de slag om succesvoller te solliciteren. Op deze manier breid jij je netwerk uit en kan je tijdens de online meet-up misschien wel een partner in crime vinden die als een soort sollicitatiemaatje vaker één-op-één met je kan sparren.Bij deze meet-up staan we ook stil bij solliciteren in tijden van corona, dus online solliciteren via video! Hoe zorg je dat je goed bent voorbereid om op een online sollicitatiegesprek? En hoe zorg je dat jouw pitch goed overkomt? We gaan met elkaar oefenenen en we delen onderling opbouwende feedback. Pieter Vermeer is oprichter van JobOn en hij heeft jarenlange ervaring met het coachen en begeleiden van werkzoekenden bij het maken van een krachtige video-pitch, deze tips zal hij delen. In deze meet-up is er volop ruimte om te netwerken met deelnemers uit jouw eigen regio, maar kijken we dus ook samen naar elkaars pitch. Heb je nog geen idee wat voor een baan je zoekt? Dat is geen probleem, met elkaar proberen we hier focus bij aan te brengen.JobOn heeft een samenwerking met de gemeente Hengelo. Normaal gesproken organiseren we in die regio fysieke netwerkbijeenkomsten, vanwege de corona crisis kan dat momenteel niet. Daarom bieden we speciaal voor inwoners vanuit de regio Hengelo deze online  netwerkbijeenkomst. Woon je dus in Twente en wil jij je netwerk vergroten? Meld je aan!

 • wo 03 jun

  Online

  • solliciteren

  Online meetup Vlaardingen

  Tijdens deze online meet-up helpen deelnemers uit de community van JobOn elkaar. We profiteren van elkaars ervaringen, kennis en netwerk en we gaan samen aan de slag om succesvoller te solliciteren. Op deze manier breid jij je netwerk uit en kan je tijdens de online meet-up misschien wel een partner in crime vinden die als een soort sollicitatiemaatje vaker één-op-één met je kan sparren.Bij deze meet-up staan we ook stil bij solliciteren in tijden van corona, dus online solliciteren via video! Hoe zorg je dat je goed bent voorbereid om op een online sollicitatiegesprek? En hoe zorg je dat jouw pitch goed overkomt? We gaan met elkaar oefenenen en we delen onderling opbouwende feedback. Pieter Vermeer is oprichter van JobOn en hij heeft jarenlange ervaring met het coachen en begeleiden van werkzoekeden bij het maken van een krachtige video-pitch, deze tips zal hij delen. In deze meet-up is er volop ruimte om te netwerken met deelnemers uit jouw eigen regio, maar kijken we dus ook samen naar elkaars pitch. Heb je nog geen idee wat voor een baan je zoekt? Dat is geen probleem, met elkaar proberen we hier focus bij aan te brengen.JobOn heeft een samenwerking met Stroomopwaarts, het participatiebedrijf van de regio Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. Normaal gesproken organiseren we in die regio fysieke netwerkbijeenkomsten, vanwege de corona crisis kan dat momenteel niet. Daarom bieden we speciaal voor inwoners vanuit die regio deze online meet-up aan. Woon je dus in de regio Vlaardingen (/Schiedam / Maassluis) en wil jij je netwerk vergroten? Meld je aan!

 • wo 03 jun

  Utrecht

  • solliciteren

  Daten en solliciteren, what's the difference?

  "Wat moet ik zeggen om een goede indruk te maken"? "Zou mijn gesprekspartner me wel leuk en goed genoeg vinden?" "Heb ik wel de juiste outfit aangetrokken?".Flitsen deze gedachten door je heen tijdens een sollicitatiegesprek? Gefeliciteerd, je bent niet de enige. Flitsen deze gedachten door je heen tijdens een date? Gefeliciteerd, je bent wederom niet de enige.Daten en solliciteren, twee verschillende activiteiten, maar toch met ontzettend veel overeenkomsten.Tijdens deze interactieve workshop leer je de belangrijkste overeenkomsten tussen daten en solliciteren en hoe je deze overeenkomsten in jouw voordeel kunt gebruiken om beter en relaxter te solliciteren. Je leert onder andere een vertrouwde sfeer te creëren en meer op jezelf te vertrouwen.Leuke bonus voor de vrijgezelle deelnemers: je verbetert meteen je datevaardigheden.Over de spreker:Sollicitatiebrieven schrijven, dat kon Eline wel. Niet voor niets gaf ze voor JobOn driemaal de workshop "schrijf de winnende sollicitatiebrief". Maar daarna… het sollicitatiegesprek. Dat ging soms wat minder soepel. Totdat Eline ontdekte dat ze tijdens een sollicitatiegesprek simpelweg haar datingvaardigheden kon inzetten. Die datingvaardigheden had ze niet altijd. Soms waren haar dates een groot succes, soms een regelrecht fiasco. Dat vond ze zo interessant, dat ze zich een tijdje vol overgave heeft gestort in de wondere wereld van het flirten en daten. Ze verslond boeken, blogs en filmpjes, bracht dit in de praktijk en begon patronen te zien. Ze bestookte haar vrienden met ongevraagd datingadvies.Eline leert jou graag hoe je datingvaardigheden kunt inzetten om te netwerken en te solliciteren. En nee, solliciteren is niet eng. Net als daten. Beiden zijn gewoon hartstikke leuk. Ten minste, als je weet wat je doet!

 • wo 03 jun
  • coaching

  Wilskracht kun je trainen!

  Wilskracht is het vermogen om te doen wat je moet doen, ook als je daar geen zin in hebt. Beschik je over voldoende wilskracht dan kun je je gedrag plaatsen in een ruimer tijdsbestek en voorkom je dat je uitstelgedrag vertoont of toegeeft aan acute verleidingen. Nog meer dan intelligentie is wilskracht van belang voor het behalen van succes bij het solliciteren.De vraag is: kun je je wilskracht vergroten? Het antwoord is: ja! Wilskracht is net als spierkracht en kun je trainen. Hoe je dat doet, word je tijdens deze workshop in 3 heldere stappen duidelijk.Christel van Spengler is voedingsdeskundige en leefstijlcoach. Zij begeleidt mensen in gedragsverandering. Het trainen van wilskracht is hier een essentieel onderdeel van. Door inzicht te geven in de werking van ons brein, leert zij jou op een efficiënte wijze gebruik te maken van dat systeem met als resultaat dat je je zelfvertrouwen en uithoudingsvermogen vergroot. Hierdoor kun je de focus houden op dat wat jij wilt bereiken en echt belangrijk vindt.    

 • wo 03 jun

  Online

  • coaching

  Sterker door Ellende; post-traumatische groei biedt troost bij tegenslag!

  Ingrijpende gebeurtenissen kunnen je leven compleet op de kop zetten. Of het nu ontslag, het krijgen van een levensbedreigende ziekte is, meemaken van een burn-out, zien gebeuren van een vreselijk ongeluk, verliezen van je geliefde, etcetera. Het is heftig en ingrijpend. Daar bestaan negatieve beelden over.  Maar ze kunnen je levensloop óók in positieve zin compleet transformeren. Je kunt het bij mensen herkennen als ze erover praten alsof hun leven in ‘stukjes’ is gedeeld, zoals: “sinds mijn ongeluk ben ik een ander mens, ik geniet veel meer van het leven”, “mijn wereld stortte in toen ik mijn baan verloor, maar achteraf is dat het beste wat me in mijn leven is overkomen”. Als je midden in de ellende zit, heb je weinig aan teksten als ‘je komt er sterker uit’. Toch kun je sterker worden door ellende.Wat is PostTraumatische Groei? Groeien door tegenslag heet in de wetenschap PostTraumatische Groei (PTG). PTG verwijst naar emotionele groei en positieve psychologische veranderingen door het worstelen met allerlei klachten, een persoonlijke crisis of moeilijke omstandigheden. PTG leidt tot transformatie. Dat betekent dat veranderingen blijvend zijn en je er sterker en wijzer uitkomt. Je ervaart daardoor een hogere kwaliteit van leven.Over Greet VonkGreet (1964) is Master Practitioner Coach en deed wetenschappelijk onderzoek naar PostTraumatische Groei. Haar onderzoek is recent gepubliceerd in het wetenschappelijke tijdschrift International Journal of Workplace Health Management. Samen met Anja Jongkind heeft zij hierover een boek geschreven, wat op 15 maart jl. uit is gekomen. Greet en Anja willen iedereen laten kennis maken met het gedachtegoed van PTG, vooral omdat het zo troostend kan zijn. Zeker in deze rare crisistijd, juist nu. 

 • do 04 jun
  event is vol!

  Online

  • solliciteren

  Schrijf je loopbaan

  Ben je op zoek naar ander werk, maar kom je er niet goed uit? Ga dan schrijven! Schrijven zorgt voor overzicht, inzicht en uitzicht. Wat zich eerst vooral in je hoofd afspeelde staat opeens op papier waardoor je er met meer afstand naar kunt kijken, er nieuwe inzichten kunnen ontstaan en je in beweging kunt komen.Dit is de visie van loopbaancoach Marianne Panneman van wie in 2018 het boek 'Schrijf je Loopbaan' verscheen.Wat gaan we doen?In deze workshop ga je aan de hand van speelse, inspirerende schrijfopdrachten van Marianne o.a. onderzoeken waar je blij van wordt, wat je anders wilt en waar je nieuwsgierig naar bent. De aanpak is erop gericht je zoveel mogelijk úit je hoofd te halen en naar je hart te brengen. Dus niet lang nadenken en wikken en wegen, maar intuïtief, reflectief en associatief schrijven en je laten verrassen door je eigen inzichten, antwoorden en wijsheid.Behalve coach is Marianne trainer & ontwikkelaar van creatieve schrijfcursussen en -workshops gericht op persoonlijke groei. Al ruim 25 jaar begeleidt ze mensen naar werk dat écht bij hen past. Sinds 2003 vanuit haar praktijk Loopbaancreatie. 

 • do 04 jun

  Online

  • coaching

  Van droom naar werkelijkheid 2.0 (waargebeurd)

  Frank Rekers gaf eerder het webinar "van droom naar werkelijkheid”.Dit JobOn webinar heeft veel losgemaakt en daarmee is versie 2.0 ontwikkelt ! De weg van dromen naar doen kent veel stappen. Vaak blijven we dromen of haken we af.In het  webinar ‘Van Droom naar Werkelijkheid’ deelt Frank Rekers zijn ervaringen en met welke principes je verder komt waar anderen stoppen. Frank Rekers (1966) is auteur van het boek "van droom naar werkelijkheid "Frank bekrachtigt het proces van de essentie van persoonlijk leiderschap om doelen te bereiken aan de hand van zijn grote challenge, zijnde de roeitocht van 350 km over zee. Hij neemt je mee in de voorbereiding en de uitdagingen die overwonnen moesten worden.Dit webinar gaat over leiderschap, teamvorming (het wij-gevoel), zelfsturing en het belang van het hebben van waarden. Zo focust hij in op de voorwaarden voor succes.Wil jij praktische inspirerende levensinzichten krijgen aan de hand van de waargebeurde Challenge met prachtige voorbeelden? Leiderschaps-, ondernemerscoach en oud-marinier Frank Rekers neemt je mee naar levenslessen en maakt direct de vertaalslag naar jouw leven. Frank is 4Human, een toonaangevend training, coaching & adviesbureau op het gebied van persoonlijke- team- en organisatie ontwikkeling. Gespecialiseerd in leiderschapsontwikkeling  communicatie-verbetering, verandermanagement, gastvrijheid trajecten, energiemanagement (vitaliteit) en  loopbaanbegeleiding. Zijn werkwijze is open, direct, mensgericht, bewustwordend, inspirerend, interactief, leuk en praktisch: ‘vandaag geleerd morgen toegepast’.Zijn kracht is mensen te raken en tot de essentie te komen!

 • do 04 jun

  Online

  • coaching

  Transformeer teleurstelling in succes

  Persoonlijk Leiderschap: Zeggen wat je denkt, doen wat je zegt.Energy Management: Zorg ervoor dat je voldoende opgeladen aan elke uitdaging begint.Pak niet alleen de regie in handen voor de nieuwe baan, gebruik deze positieve energie ook voor alle aspecten in je leven:*Wat wil je nu echt? Daarbij komen moeilijke keuzes wat betekent dat jij ook durft te kiezen voor wat jij wilt.*Vind de positieve energie weer terug waardoor jij weer bruisend door het leven gaat. Dit neem je mee in je sollicitatie, je nieuwe werkplek en je leven hierbuiten.*Wat betekent Persoonlijk leiderschap en hoe integreer je deze filosofie in jouw reis?Timo is een life coach, spreker en trainer die vanuit het bedrijfsleven zijn hart heeft gevolgd. Hij heeft de keus voor zichzelf gemaakt om van zijn passie zijn vak te maken. Timo neemt je mee in deze zoektocht en laat zien hoe je aan duurzaam succes in je leven kunt bouwen. Hij brengt helderheid en inzichten op een energieke manier over waardoor je met zelfvertrouwen en geïnspireerd het webinar afsluit. 

 • do 04 jun

  Online

  • ondernemerschap

  Werk aan jouw ondernemersidee

  Je wil voor jezelf starten, maar wat is de eerste stap? Je hebt een goed idee, maar weet niet of het ondernemend genoeg is? Of je vindt het gewoon leuk mee te doen en denken met startende ondernemers.Doe mee met de online workshop waar we samen gaan knutselen aan jouw ondernemersidee. Tijdens een interactieve online sessie gaan we met elkaar aan de slag met het maken van jouw ondernemersplan op één A4 (volgens de Business model canvas methodiek). Na twee uur heb jij je eigen ondernemersidee op papier staan, weet je duidelijker hoe je waarde wil toevoegen (waardepropositie), aan wie (klanten) en wat jouw unieke vakmanschap is om dit te kunnen doen. En nog belangrijker je hebt feedback gekregen van anderen deelnemers en op jouw beurt bijgedragen aan andere ondernemers ideeën. Een goed idee komt nooit alleen!

 • do 04 jun

  Online

  • coaching

  Webinarhost+

  Wil je graag weten wat je kunt doen om het maximale uit een online event te halen voor jou als eventmanager/host en daarnaast ook de voor spreker en deelnemers? Welke tools zet je in om interactie te vergroten tijdens een online event. Denk als eventmanager mee aan content, tips en adviezen die je kunt geven aan een spreker. Creëer mogelijkheden om de beleving voor deelnemers al te laten starten voordat een event begint en zeker ook erna.  Wij delen graag tips met jou tijdens deze workshop exclusief voor eventmanagers van JobOn. De volgende onderwerpen komen onder andere aan bod:- Hoe betrek je deelnemers bij al voor aanvang van jouw online event? - Welke interactieve tools en methodes kan je inzetten tijdens een online event?- Wat kan je een deelnemer na een online event aanbieden?- Hoe kan je meedenken aan content voor een event? Geef tips en adviezen mee aan een spreker.- Hoe bepaal je een goede rolverdeling?Natuurlijk is er ook ruimte om vragen te stellen. Deze workshop zal geen instructie training zijn voor  online tools, die wij binnen JobOn gebruiken. Daar hebben we andere trainingen voor. Dit is voor de eventmanager die ervaring hebben opgedaan met het organiseren en hosten van één of meerdere online events voor JobOn. Ben jij eventmanager bij JobOn en wil jij jouw eventmanager,- en host skills upgraden? Meld je aan en wij zien je graag online op donderdag 4 juni!

 • vr 05 jun
  event is vol!
  • coaching

  “Zelfkennis is het begin van alle wijsheid”

  Werk doen waar je gelukkig van wordt, waar je energie van krijgt in plaats van dat het teveel energie kost, dat willen we allemaal wel, toch? Maar waar krijg je dan eigenlijk energie van? Wat maakt jou gelukkig? Antwoord krijgen op deze vragen begint bij zelfkennis. Wat voor type ben ik eigenlijk? Inzicht in je persoonlijke voorkeuren is heel waardevol in je loopbaan. Niet alleen om passende keuzes te kunnen maken, maar ook om jezelf en anderen beter te begrijpen. Inzicht in verschillen tussen mensen en deze verschillen juist gaan waarderen en benutten.  In de workshop “zelfkennis is het begin van alle wijsheid” deelt Evelien Verhoeks haar kennis over de persoonlijkheidstheorie van de psycholoog Carl Jung en het daarop gebaseerde persoonlijkheidsinstrument MBTI (Myers Briggs Type Indicator). Tijdens deze workshop krijg je inzicht in de verschillende voorkeuren van mensen en in je eigen persoonlijke voorkeuren. Daarnaast zal Evelien vertellen hoe je deze kennis in kan zetten in je loopbaantraject.  Na deze interactieve sessie heb je meer zelfinzicht en extra handvatten voor je eigen loopbaanproces.  Over de trainer - Evelien Verhoeks Gefascineerd door menselijk gedrag heeft Evelien in 2014 de opleiding MBTI trainer gevolgd. Naast dat deze opleiding ontzettend waardevol is geweest voor haar persoonlijke ontwikkeling, was de kennis van de MBTI in haar werk als loopbaanadviseur een mooie aanvulling om coachees te helpen bij loopbaanvraagstukken. In 2017 maakte Evelien de overstap naar het begeleiden van verandertrajecten bij Menzis. In deze verandertrajecten lag de focus op gedragsverandering en hierbij kwam zowel haar opleiding organisatiepsychologie goed van pas als haar kennis van de MBTI. In deze periode heeft zij het persoonlijkheidsinstrument regelmatig ingezet om teams te helpen hun samenwerking te verbeteren. Inmiddels is Evelien gestart als zelfstandig ondernemer. Ze begeleidt verandertrajecten, verzorgt (team)coaching en (communicatie)vaardigheidstrainingen. 

“Je legt veel contacten en breidt je netwerk uit. Dat was best uit mijn comfortzone, maar door verschillende workshops bij te wonen werd ik hier steeds meer thuis in. Je leert jezelf zo goed op de kaart te zetten.”

- Renate (43, Delft)

Online trainingen

Ban de burn-out
 • flow & fun

Ban de burn-out

Ook voor een burn-out geldt: voorkomen is beter dan genezen. In deze training ontdek je hoe je dat aanpakt.Microsoft-oprichter Bill Gates speelt graag een potje tennis. Elon Musk van Tesla luistert naar vinylplaten. Oprah Winfrey gaat de natuur in om een weekend te kamperen. Als zelfs de drukste mensen ter wereld tijd vrijmaken om uit te schakelen, kun jij dat ongetwijfeld ook. Het is goed om regelmatig pauzes te nemen, ook als je momenteel in-between-jobs bent of vanwege het Corona-virus thuis zit. Je kunt een aantal dingen doen om te ontspannen en een burn-out te voorkomen. Nieuwsgierig hoe je dat aanpakt? Ga aan de slag met deze online training van JobOn. JobOn heeft een samenwerking met GoodHabitz en hierdoor kan jij profiteren van ruim 130 interessante online trainingen. Op de website van JobOn hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante trainingen. Indien je nieuwsgierig bent naar de andere trainingen van Good Habitz, kijk dan op https://jobon.nl/training/. Wil je weten welke er daarnaast nog meer zijn? Dat kan ook. De 130 trainingen kan je bereiken door je aan te melden voor deze training. Vervolgens kom je automatisch in GoodHabitz en vanuit daar kan je ook kijken welke overige trainingen er nog meer te volgen zijn. 

No story, no glory
 • communicatie

No story, no glory

Verhalen vertellen kan op verschillende manieren. Tijdens sollicitatiegesprekken wordt vaak gevraagd: "vertel eens iets over jezelf"? Heb jij een goed verhaal paraat of ben je aan het zoeken naar woorden?In deze online training ga je aan de slag met storytelling. Wat is de kracht van storytelling? Welke technieken zijn er om een goed verhaal te vertellen? Hoe zorg je voor een goede non-verbale begeleiding van je verhaal? Dit komt allemaal aan bod in deze training. Dus meld je aan en voor je het weet vertel jij straks de meest inspirerende verhalen.Onze online trainingen die we in samenwerking met Good Habitz aanbieden zijn op meerdere manieren te volgen. Wil jij alle informatie uitgebreid lezen of leer jij beter onderweg vanaf je mobiel of smartphone? Het kan allemaal! Je kunt zelf vooraf een quickscan doen om te zien welke informatie je al beheerst en welk onderdeel extra aandacht nodig heeft. Deze innovatieve manier van leren geeft je alle ruimte om het op jou manier te doen.JobOn heeft een samenwerking met GoodHabitz en hierdoor kan jij profiteren van ruim 130 interessante online trainingen. Op de website van JobOn hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante trainingen. Indien je nieuwsgierig bent naar de andere trainingen van Good Habitz, kijk dan op https://jobon.nl/training/. Wil je weten welke er daarnaast nog meer zijn? Dat kan ook. De 130 trainingen kan je bereiken door je aan te melden voor deze training. Vervolgens kom je automatisch in GoodHabitz en vanuit daar kan je ook kijken welke overige trainingen er nog meer te volgen zijn. 

Solliciteren met lef
 • solliciteren

Solliciteren met lef

Wil jij weten waar je tegenwoordig op moet letten met solliciteren? Tijdens deze online training leer je jouw overtuigingen over solliciteren beter kennen. Je leert om jouw kwaliteiten beter te kunnen presenteren en jezelf zo breed mogelijk te oriënteren.Om op te vallen tussen alle andere sollicitanten is er een aantal aspecten belangrijk. Hoe solliciteer je anno morgen? Wat zijn jouw talenten? Hoe val je op een positieve manier op? Hoe grijp je je kans? Al deze aspecten zorgen ervoor dat jij die ene sollicitant bent die eruit springt! Tijdens deze e-learning krijg je het antwoord op bovenstaande vragen en kom jij straks beslagen ten ijs!Onze e-learnings die we in samenwerking met Good Habitz aanbieden zijn op meerdere manieren te volgen. Wil jij alle informatie uitgebreid lezen of leer jij beter onderweg vanaf je mobiel of smartphone? Het kan allemaal! Je kunt zelf vooraf een quickscan doen om te zien welke informatie je al beheerst en welk onderdeel extra aandacht nodig heeft. Deze innovatieve manier van leren geeft je alle ruimte om het op jouw manier te doen.JobOn heeft een samenwerking met GoodHabitz en hierdoor kun jij profiteren van ruim 130 interessante online trainingen. Op de website van JobOn hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante trainingen. Indien je nieuwsgierig bent naar de andere trainingen van Good Habitz, kijk dan op https://jobon.nl/training/. Wil je weten welke er daarnaast nog meer zijn? Dat kan ook. De 130 trainingen kun je bereiken door je aan te melden voor deze training. Vervolgens kom je automatisch in GoodHabitz en vanuit daar kun je ook kijken welke overige trainingen er nog meer te volgen zijn. 

Onderhandelen
 • ondernemerschap

Onderhandelen

Wat zijn de kneepjes van goed onderhandelen? Volg deze online training en scoor een geheide topdeal, bijvoorbeeld als je bezig bent een salarisonderhandeling of als freelancer een uurtarief wilt vastleggen.Jezelf verkopen, dat is toch beargumenteren en overtuigen? Klopt, maar daarvoor hoef je niet de hele tijd aan het woord te zien bij een sollicitatiegesprek of contractbespreking. Als goede verkoper omarm je de stilte en weet je dat je als je een salaris deal vooral succesvol sluit door te luisteren. Ook is het belangrijk om daarna de goede woorden te gebruiken. "Ik vind mezelf .... waard", is bijvoorbeeld een ijzersterke methode om je gewenste salaris te noemen. Toch denken hierbij veel mensen "bescheidenheid siert de mens", maar dit helpt niet als je voor jezelf op moet komen. Angst voor afwijzing gooit nogal eens roet in het eten. Maar als jij weet hoe je omgaat met bezwaren en beschikt over een goede dosis overtuigingskracht, is een handtekening voor jou niet meer dan vanzelfsprekend. JobOn heeft een samenwerking met GoodHabitz en hierdoor kan jij profiteren van ruim 130 interessante online trainingen. Op de website van JobOn hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante trainingen. Indien je nieuwsgierig bent naar de andere trainingen van Good Habitz, kijk dan op https://jobon.nl/training/. Wil je weten welke er daarnaast nog meer zijn? Dat kan ook. De 130 trainingen kan je bereiken door je aan te melden voor deze training. Vervolgens kom je automatisch in GoodHabitz en vanuit daar kan je ook kijken welke overige trainingen er nog meer te volgen zijn.