Werkgevers

FutureLabNL+

Over Stichting JobOn

JobOn is er voor iedereen die een stap wil maken in de loopbaan. In samenwerking met diverse partners en vrijwilligers werken wij met en voor de doelgroep met laagdrempelige programma’s aan de mismatch in de arbeidsmarkt.

Hoe blijf ik digitaal fit als medewerker en als organisatie?

De technologische ontwikkelingen en de digitalisering op de arbeidsmarkt gaan snel. Dit vraagt om de juiste mindset, actuele kennis én om nieuwe digitale vaardigheden. Daarom starten we vanaf september 2024 met FutureLab; het programma waarin we werken aan duurzame inzetbaarheid van medewerkers 50+.

FutureLab; digitaal bewust werken aan duurzame inzetbaarheid!

In een blended interactief programma van drie bijeenkomsten met een escaperoom, een digitale e-learning én intervisie leren deelnemers meer over de invloed van automatisering en digitalisering op de baan van nu én de baan van de toekomst. Meer informatie over de inhoud van de training vind je hier

Medewerkers vanuit de provincies Gelderland, Noord-Holland en Utrecht kunnen kosteloos deelnemen aan FutureLab vanuit support van de Goldschmeding Foundation. Bent u als werkgever vanuit een andere provincie geïnteresseerd om deel te nemen? Wij zijn een ANBI-Stichting en bieden deze training en/of een Masterclass aan tegen vergoeding van de kosten. Zo werkt u aan duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers én levert u een maatschappelijk bijdrage aan werkzoekend Nederland.  

Nieuwsgierig naar dit programma?

Nationale Werkbezoekdag

De Werkbezoekdag is in 2013 bedacht door Prof. dr. Ton Wilthagen als lokale initiatief. JobOn heeft zijn concept opgepakt en is sinds 2017 de landelijke aanjager van de (Nationale) Werkbezoekdag. 

Ontmoet talent tijdens de Nationale Werkbezoekdag op 20 november 2024!

Ben je een betrokken werkgever en wil jij iets over je vak vertellen in een vrijblijvend netwerkgesprek? Tijdens een (online) netwerkgesprek informeer jij de werkzoekende(n) vrijblijvend over je baan, bedrijf en/of branche. Het is daarbij niet nodig om concrete vacatures te hebben, het draait tijdens de Werkbezoekdag immers om netwerken.