Ontwikkel je talent

Leerdoelen

  • Ga op zoek naar de juiste begeleiding
  • Probeer continu je prestaties te verbeteren
  • Werk hard om succesvol te worden.
  • Concentreer je op je taak.
Wil jij jezelf coachen naar een topniveau? Wil je ontdekken wat jij allemaal in je hebt zitten? Vraag jij je af hoe topprestaties tot stand komen? Wil jij graag het beste uit jezelf halen? Volg dan de training ‘Game on!’ met Ruud van Nistelrooy!

In deze training wordt het belang van trainen, oefenen en hard werken herhaaldelijk benadrukt. Wil je bijvoorbeeld een ijzersterke video-pitch ontwikkelen? Dan raden we bij JobOn aan om heel veel te oefenen met een sollicitatiebuddy. Zonder inspanning word je nooit een toppresteerder en bereik je nooit je doelen, welke dat ook zijn. In deze training krijg je tips om te zorgen dat je gemotiveerd aan slag gaat om jouw doelen te bereiken.

JobOn heeft een samenwerking met GoodHabitz en hierdoor kan jij profiteren van ruim 130 interessante online trainingen. Op de website van JobOn hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante trainingen. Indien je nieuwsgierig bent naar de andere trainingen van Good Habitz, kijk dan op https://jobon.nl/training/. Wil je weten welke er daarnaast nog meer zijn? Dat kan ook. De 130 trainingen kan je bereiken door je aan te melden voor deze training. Vervolgens kom je automatisch in GoodHabitz en vanuit daar kan je ook kijken welke overige trainingen er nog meer te volgen zijn.